Ο Σισέ άφησε να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Φραστικό επεισόδιο με Μαρινάκη, "γαλλικά" στα αποδυτήρια!
Χτυπήθηκαν παίκτες!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ άφησε να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι μετά τα όσα έγιναν στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο Γάλλος τόνισε αποχωρώντας από το γήπεδο. “Σήμερα είδαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Κι εγώ τη γνωρίζω και εσεις. Ολοι ξέρετε ότι το δεύτεορ γκολ που πετύχαμε ήταν εγκυρο, ενώ το δεύτερο του Ολυμπιακού άκυρο. Θα μιλήσω προσωπικά γιατί πονάει η καρδιά μου. Όταν υπέγραψα συμβόλαιο ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν ήρθα να μου πάρουν το κεφάλι. Μου τα είχαν πει. Δεν ήθελα να τα πιστεψω. Είναι η δεύτερη φορά. Νομίζω αρκετά. Αυτό το ματς το κερδίσαμε. Ενας άνθρωπος αποφάσισε ότι δεν το κερδίσαμε. Αρκετά, είναι αρκετά. Θα πάρω τις αποφάσεις μου αλλά βαρέθηκα. Τούτοι είναι οι τελευταιοι μήνες που θα με δείτε στην Ελλάδα. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να συνεχίσω…”, είπε.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καραγκούνης είπε: “Αυτό που έγινε στον αγωνιστικό χώρο το είδατε όλοι. Αλλά αυτό που έγινε μετά είναι ντροπή. Ανθρωποι να χτυπάνε τους συμπαίκτες μου. Σκηνές Ριζούπολης. Κρίμα μόνο αυτό έχω να πω”.

Φραστικό επεισόδιο!
Όταν ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού τελείωσε τις δηλώσεις του, πέρασε δίπλα από τον πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη που θέλησε να πειράξει τον Γάλλο ποδοσφαιριστή. «Δεν πειράζει Τζιμπρίλ, next year», με τον Σισέ να απαντάει: «Πιστεύεις ότι μετά από όλα αυτά πως θα είμαι εδώ του χρόνου;». Ακολούθησαν κάποια γαλλικά και από τις δύο πλευρές.

Τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα στα αποδυτήρια. Ο Λέτο περίμενε για αρκετή ώρα τον Τοροσίδη στα αποδυτήρια, ο Τζόρβας σε έξαλλη κατάσταση αντάλλαξε γαλλικά με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού αλλά και τον Τάσο Μητρόπουλο και κάπως έτσι γράφτηκε ο επίλογος σε ένα ντέρμπι που θα μείνει στην ιστορία, όχι όμως για ποδοσφαιρικούς λόγους!

Από την πλευρά του Ολυμπιακού λεγόταν πως ενώ οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν φύγει κατευθυνόμενοι προς το πούλμαν της ομάδας τους, γύρισαν πίσω όταν έμαθαν πως ο Τοροσίδης πηγαίνει να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ!