Τη μαθηματική εξασφάλιση του εφετινού τίτλου περιμένουν όλοι στο λιμάνι. Ικανοποίηση για τον τίτλο σε διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Τη μαθηματική εξασφάλιση του εφετινού τίτλου περιμένουν όλοι στο λιμάνι. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αγκαλιά με το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για την εφετινή πορεία της ομάδας και για τη νίκη 2-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ερνέστο Βαλβέδρε μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» και πλέον η διαφορά των δέκα βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, του δίνει τη δυνατότητα να δει το μέλλον με περισσότερη ηρεμία.

Και η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι απολύτως ευχαριστημένη με τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου και αυτό φάνηκε και στο πριμ που υποσχέθηκε στους «ερυθρόλευκους» ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Οι παίκτες θα μοιραστούν 400 χιλιάδες ευρώ, με τις 100 να πηγαίνουν σε ιδρύματα.

Πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στην επόμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Από το συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσει ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Σχετικά με την τιμωρία για την εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού περιμένουν βαρύ χρηματικό πρόστιμο.