Στο μαγαζί που εμφανίζονται οι Ελενα Παπαρίζου, Αντώνης Ρέμος επέλεξε να πάει η ομάδα του Ολυμπιακού για να διασκεδάσει μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Στο μαγαζί που εμφανίζονται οι Ελενα Παπαρίζου, Αντώνης Ρέμος επέλεξε να πάει η ομάδα του Ολυμπιακού για να διασκεδάσει μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού που τη φέρνει πολύ κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Όταν η Ελενα παπαρίζου ανακοίνωσε πως θα βρεθούν οι “ερυθρόλευκοι” ή αλλιώς οι νικητές, όπως τους αποκάλεσε, στο μαγαζί υπήρξαν χειροκροτήματα, αλλά και γιουχαρίσματα, ενώ στη συνέχεια κάποιος πελάτης έβριζε συνεχώς, καθώς δεν του άρεσε η εξέλιξη αυτή, με αποτέλεσμα η ασφάλεια του μαγαζιού να τον οδηγήσει στην έξοδο.

Στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε  ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης με τους Κομνινάκη και Μώραλη από τη διοίκηση, ενώ από τους παίκτες οι πρώτοι που έφτασαν ήταν  οι Ριέρα, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Νικοπολίδης, Ραούλ Μπράβο, Πάντελιτς, Μοντεστό.

Ο Κέβιν Μιραλάς έφτασε λίγη ώρα αργότερα και όταν  έμπαινε στο μαγαζί άκουγε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τραγουδά μαζί με τον Αντώνη Ρέμο το “Περαία μου με το Σαρωνικό σου”.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κάθισε πιο πίσω από το τραπέζι που βρισκόταν οι παίκτες και παρακολουθούσε τους ποδοσφαιριστές να διασκεδάζουν. Ραούλ Μπράβο και Μιραλάς ήταν τα πειραχτήρια της παρέας, ενώ πολλές φορές έπαιζαν και με τον κόσμο.

Αποκλειστικά πλάνα από το γλέντι του Ολυμπιακού θα μπορέσετε να παρακολουθήστε στην εκπομπή Total Super League το βράδυ της Κυριακής.