Επιβεβαιώνουν τα γαλλικά δημοσιεύματα την πρόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ να αποχωρήσει στο τέλος της εφετινής σεζόν από την Ελλάδα.

Επιβεβαιώνουν τα γαλλικά δημοσιεύματα την πρόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ να αποχωρήσει. Χαρακτηριστικά, δημοσίευμα της εφημερίδα «L’ Equipe» κάνει λόγο για θυμό του Γάλλου επιθετικού του Παναθηναϊκού, ενώ γίνεται εκτενή αναφορά και στα όσα ακολούθησαν του τέλους της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού και τα επεισόδια με τους παίκτες του «τριφυλλιού».

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Σισέ ..έσπασε, είναι θυμωμένος. Δεν υπάρχουν λέξεις στα ελληνικά για να περιγράψει την απόδοση του κ. Καλόπουλου. Τέσσερις ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Σισέ δέχτηκαν επίθεση και ενώ προσπαθούσαν να μπουν στα αποδυτήρια. Πλέον είναι έτοιμος να φύγει από την Ελλάδα».

Το δημοσίευμα καταλήγει τονίζοντας πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού έχουν εκδηλώσει οι Γιουβέντους και Μπορντό, ενώ έως το καλοκαίρι θα αυξηθούν οι υποψήφιες ομάδες για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.