“Δίκαιο αποτέλεσμα”

Δώνης και Μιχαλήτσος παρουσιάστηκαν ικανοποιημένοι από τις ομάδες τους μετά τη "λευκή" ισοπαλία στο Περιστέρι.

Δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ισοπαλία στο ματς του Ατρόμητου με τον Άρη ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά επισήμανε και τα δύο δοκάρια του Άρη.

“Ως συνολική εικόνα του παιχνιδιού θα πω ότι σίγουρα ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη, αλλά παρά ότι είχαμε την υπεροχή, ο Άρης ήταν αυτός που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες με τα δύο δοκάρια. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα”, είπε αρχικά ο Δώνης, που μίλησε στη συνέχεια για την εικόνα του παιχνιδιού, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Άρη ενόψει της ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Europa League:

“Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά αργό. Ήμασταν ιδιαίτερα άτολμοι, ίσως να έπαιξε ρόλο ότι ο Άρης επέλεξε να αμύνεται με 10 παίκτες. Στο δεύτερο μέρος επιβάλαμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί γιατί στη φάση του Καστίγιο η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Άρη και να φέρει στην Ελλάδα μια σημαντική πρόκριση”.

Ο προπονητής του Ατρόμητου δήλωσε ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιθετική δυστοκία των “κυανόλευκων”, προσθέτοντας:

“Όταν ένα παιχνίδι τελειώνει έτσι μάλλον ναι (σ.σ. είμαι ικανοποιημένος), αλλά αν γυρνάγαμε τον χρόνο πίσω θα λέγαμε όχι. Βάλαμε ένα βαθμό σε ένα παιχνίδι εντός έδρας, που εντός έδρας πρέπει να παίρνουμε περισσότερους βαθμούς. Όταν δεν σκοράρεις σε τέσσερα παιχνίδια μας ανησυχεί. Νομίζω ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν στην καλύτερή μας κατάσταση. Σήμερα φάνηκε πως αρχίζουμε και βρίσκουμε ρυθμό. Από το επόμενο παιχνίδι και μετά θα μπορούμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα”.

Μιχαλήτσος: “Υπάρχει κούραση”

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος από την πλευρά του, στάθηκε  στην κούραση της ομάδας του από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις και έκανε λόγο για ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε.

“Δεν ήταν ποιοτικό παιχνίδι, αλλά ήταν γκραν γκινιόλ και θα μπορούσε κάποια ομάδα να πάρει ανά πάσα στιγμή τη νίκη. Για αυτό είπα ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι”, είπε ο προπονητής των φιλοξενούμενων, προσθέτοντας για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με τη Μάντσεστερ Σίτι:

“Θα δούμε την επόμενη μέρα. Υπάρχει κούραση γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να δίνουμε πολλά παιχνίδια, αφού δεν παίζουμε με οποιαδήποτε ομάδα. Το μόνο που με φοβίζει είναι τι φρεσκάδα θα παρουσιάσουν στο παιχνίδι αυτό και δύο μέρες μετά έχουμε ένα ακόμα σημαντικό ματς απέναντι στην Λάρισα. Επιθετικά δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά αμυντικά έχουμε λίγες λύσεις και βλέπετε τον Γκιάρο που είναι 37 ετών και παίζει συνέχεια όπως και ο Λαζαρίδης που και οι δύο τα πηγαίνουν καλά. Σήμερα όμως κερδίσαμε και έναν παίκτη τον Παπαζαχαρία που έχει να παίξει έναν χρόνο και δεν ήταν στην κανονική του θέση αφού είναι αμυντικός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.