Ο Αλέξης Τζόρβας δήλωσε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού νιώθουν ηθικά κακοποιημένοι με όσα έγιναν στο ντέρμπι.

Ο Αλέξης Τζόρβας δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού νιώθουν ηθικά κακοποιημένοι με όσα έγιναν στο ντέρμπι. Δεν φτάνει ένα 24 ωρο για να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε. Είμαατε ηθικά κακοποιημένοι.  Μέχρι να καταλάβουμε τι έχει συμβεί  χάθηκε ένα πρωτάθλημα, που θα μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε” δήλωσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Αναφερόμενος στο γκολ του Κατσουράνη που δεν μέτρηση, ο Τζόρβας είπε: Δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη. Μας πνίγει αυτό το πράγμα.  Ήταν εγκληματικό. Μιλάμε για τρεις καθοριστικές αποφάσεις. Ενα λάθος μπορεί να συμβεί σε κάθε παιχνίδι. Μιλάμε για τρεις που έκριναν τον τίτλο Αν φεύγαμε νικητές,που νικητές φύγαμε, θα είμασταν 4 βαθμούς πίσω”.

Ο Τζόρβας διευκρίνισε για το επεισόδιο του Λέτο με τον Τοροσίδη.  “Μετά το ματς ο Λέτο δικαίως γιατί ό,τι του έγινε ήταν προκλητικό, πήγε για να ζητήσει εξηγήσεις. Εγώ και ο Καραγκούνης  πήγαμε να προστατέψουμε τον συμπαίκτης μας και να τον ηρεμήσουμε. Η συμπεριφορά του Βασίλη ήταν απαράδεχτη αλλά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε” δήλωσε.

Ο διεθνής γκολκίπερ μίλησε για την προσωπική του περιπέτεια στο “Γ. Καραϊσκάκης”: “Εγώ δέχτηκα επίθεση μέχρι ένα σημείο. Ξέρω ότι θα αμφισβητηθούν αυτά που θα πω.  Μόλις τελείωσε το ματς κάποιοι άνθρωποι του Ολυμπιακου μας προστάτεψαν για να φτάσουμε στη φυσούνα. Εμένα  το Νίνη και τον Σισέ. Στη φυσούνα όμως κάποιοι  μας έσπρωξαν πάλι προς το τερέν για να συνεχίσουν το έργο τους οι οπαδοί  επάνω μας. Κι εμεις προσπαθήσαμε να αμυνθούμε”