Την ιδέα της δημιουργίας μιας νέας Λίγκας επεξεργάζονται στον Παναθηναϊκό

Την ιδέα της δημιουργίας μιας νέας Λίγκας επεξεργάζονται στον Παναθηναϊκό. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Δημήτρης Γόντικας έχοντας εξασφαλίσει το πράσινο φως από τους μετόχους της ΠΑΕ. Στις επαφές που είχε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος με τους μετόχους συζητήθηκαν τρία σενάρια ως αντίδραση για τα όσα έγιναν στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα εγκαταλείφθηκε γρήγορα. Το ίδιο και η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος με την ομάδα των Νέων. Η τρίτη που θέλει τον Παναθηναϊκό μπροστάρη στην προσπάθεια δημουργίας μιας νέας Λίγκας βρήκε απήχηση και στις άλλες ομάδες με τις οποίες συζήτησαν οι “πράσινοι”. Αποφάσεις θα πάρει το διοικητικό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίαση του.

Στο μεταξύ τέσσερις μεγάλες ομάδες αποφάσισαν να γίνει πρόταση μομφής κατά του Μαρινάκη στο επόμενο Δ.Σ της Λίγκας με σκοπό να τον απομακρύνουν από την θέση του προέδρου. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να υπάρξει πλειοψηφία στην ψηφοφορία. Εξελίξεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα.