“Η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα”

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, παραδέχτηκαν μετά το τέλος του ματς με την ΤΣΣΚΑ, πως η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, παραδέχτηκαν μετά το τέλος του ματς με την ΤΣΣΚΑ, πως η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας, είπε: “Η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα. Σήμερα κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν μας βοήθησε όμως και πολύ η τύχη. Και στα 90 λεπτά παίξαμε πάρα πολύ καλά και θα ήταν καλύτερο να παιρνούσαμε και στην επόμενη φάση. Είχαμε μία κακή μέρα στην Τούμπα, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε και στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο”.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο πρόσθεσε: “Είμαι απογοητευμένος. Ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να φύγει από το EuropaLeague. Αν κάποιος έπρεπε να περάσει αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Για 93 λεπτά μόνο ο ΠΑΟΚ ήταν μέσα στο γήπεδο. Νιώθω πολύ άσχημα. Κάθε φορά κάνουμε κάτι πολύ καλό αλλά σήμερα δεν το καταφέραμε. Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είχαμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Πρέπει να κάνουμε κάτι καλό από εδώ και πέρα. Κερδίσαμε πολλά από το ευρωπαϊκό ταξίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα όμως”.

Τέλος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, σημείωσε: “«Μένει η καλή εμφάνιση μόνο και τίποτα άλλο. Δεν είχαμε καθόλου τύχη. Χάσαμε πέντε καλές ευκαιρίες και αν είχαμε λίγη τύχη εμείς θα είχαμε περάσει. Δεν πρόλαβα τη μπάλα στη φάση μου. Εκανα τάκλιν και ίσα ίσα την πρόλαβα με τη μύτη. Σήμερα τελείωσε η προσπάθεια στην Ευρώπη. Μόνο όμορφες στιγμές μας μένουν και πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει χαρά. Το μόνο που μένει είναι η πικρία. Το όμορφο σημάδι είναι ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και το δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.