Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα

Η προπόνηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης σηματοδότησε την επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον ΠΑΟΚ.

Η προπόνηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής το μεσημέρι της Πέμπτης σηματοδότησε την επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον ΠΑΟΚ. Για το λόγο αυτό – κι όχι μόνο –  το παρών έδωσε κι ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Η παρουσία του έδωσε την ευκαιρία να συνομιλήσει και μ’ εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. μεταφέροντας μεν την πικρία του για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League αλλά και τη διαπίστωση για την καλύτερη πορεία και τ’ αδιαμφισβήτητα οφέλη που αποκόμισε ο «Δικέφαλος» από τη φετινή ευρωπαϊκή του περιπέτεια.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως θα βρεθεί ο ίδιος την Παρασκευή στην Αθήνα, εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Superleague, δεν προτίθεται να πάρει θέση υπέρ των αντιμαχόμενων πλευρών, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες μετά τα πρόσφατα γεγονότα αφού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καιρό τώρα έχει χαράξει τη δική της αυτόνομη κι ακέραιη πορεία. «Οποιος θέλει ας ακολουθήσει», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Ο Μάκης Χάβος άρχισε να βάζει τους ποδοσφαιριστές του σε ρυθμούς του Κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα δείχνοντας μια διάθεση να ξεκουράσει ορισμένους βασικούς. Ετσι, αφού πρώτα μίλησε στην ομάδα πλέκοντας το εγκώμιό της για την εμφάνιση της περασμένης Τρίτης, συνέχισε τονίζοντας την ανάγκη γι’ ανάλογη αν όχι καλύτερη συνέχεια.

Στην πράξη, ο Κρέσιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια μετέφερε τον Σνάουτσνερ στο αριστερό άκρο της άμυνας και στη θέση του Πολωνού τοποθέτησε τον Ετο. Στο κέντρο της βρέθηκαν οι Κοντρέρας – Μαλεζάς αφού ο Τσιρίλο, εκτός του ότι είναι τιμωρημένος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, απουσίαζε στην πατρίδα του την Ιταλία με άδεια για προσωπικό του θέμα. Στον σχηματισμό του 4-4-2 στη μεσαία γραμμή από αριστερά βρέθηκε ο Βιεϊρίνια, στο κέντρο οι Γκαρσία (σ.σ. ο Ουρουγουανός συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες αλλά θ’ απουσιάσει από τους αγώνες με Εργοτέλη στην Τούμπα και με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ) – Τσουκαλάς και δεξιά ο Ελ Ζαρ. Δίδυμο στην επίθεση συνέθεσαν οι Αθανασιάδης –  Σαλπιγγίδης. Ηταν μια πρώτη δοκιμή και τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο αφού η κρισιμότερη προπόνηση θα είναι η αυριανή.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Χαλκιάς, Φωτάκης, Γεωργίου, Κάτσε, Φιλομένο, Σταφυλλίδης.
Εξάλλου, ο αναβληθείς αγώνας με τον Εργοτέλη θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 17.15 με γενική είσοδο 10 ευρώ. Τα εισιτήρια για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Καβάλα (17.15) τιμώνται από 10 μέχρι και 80 ευρώ κι η διάθεσή τους έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη.  
 
Γκαρσία: “Θέλουμε το Κύπελλο…”
Ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε κατάστημα το οποίο χορηγεί και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκεί ήταν και ο γκολκήπερ του Ηρακλή Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
 
Ο Ουρουγουανός μέσος του “δικεφάλου” του βορρά τόνισε: «Για την δική μας ομάδα είναι δύσκολο να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Ξέρετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Εμείς παίζουμε τίμια. Ότι κερδίζουμε το κάνουμε χωρίς να έχουμε βοήθειες άλλων. Αυτά γίνονται γι’ άλλες ομάδες. Εμείς παίζουμε με τις δικές μας δυνάμεις. Και εγώ προτιμώ να τερματίζουμε τρίτοι παρά παίρνουμε τίτλους με βοήθειες άλλων».
 
Στο τέλος ο Ουρουγουανός έστειλε και το δικό του μήνυμα για το κύπελλο Ελλάδας: «Το θέλουμε πολύ. Θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Θέλουμε να δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας…»
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.