Κατάκοπος στη Θεσσαλονίκη

Μετά από ένα ταξίδι τεσσάρων ωρών η αποστολή του Αρη επέστρεψε περίπου στις 7 το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από ένα ταξίδι τεσσάρων ωρών η αποστολή του Αρη επέστρεψε περίπου στις 7 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, όντας κατάκοπη τόσο από την υπερπροσπάθεια του αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, όσο ασφαλώς και από την ταλαιπωρία της αναμονής στο αεροδρόμιο της αγγλικής πόλης και μετέπειτα της πτήσης. Οι ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν αμέσως στα σπίτια τους, προκειμένου να ξεκουραστούν (όσο προλάβουν), διότι στις 4 το απόγευμα ο Γιάννης Μιχαλήτσος έχει προγραμματίσει προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου.

Για την ακρίβεια θα ακολουθηθεί ένα πρόγραμμα αποκατάστασης για όλους όσους ήταν στην Αγγλία, ενώ οι υπόλοιποι (Καστίγιο, Κουλουχέρης, Τσεσνάουσκις, Παπαζαχαρίας, Πορτίγια) θα γυμναστούν κανονικά. Ο τεχνικός του Άρη σίγουρα θα απέφευγε αυτή την ταλαιπωρία, μετά από ένα τόσο μακρινό ταξίδι, ωστόσο η άμεση υποχρέωση της Κυριακής στη Λάρισα δεν του επέτρεψε να πράξει κάτι τέτοιο. Το μόνο παρήγορο είναι πως η ώρα διεξαγωγής του αγώνα άλλαξε (το ματς θα αρχίσει στις 19:30 αντί για τις 15:00), επομένως θα υπάρξουν λίγες ώρες παραπάνω ξεκούρασης στο ξενοδοχείο. Ενόψει αυτής της αναμέτρησης δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ρονάλντο Γκιάρο ο οποίος και λόγω ηλικίας είναι καταπονημένος από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στο μεταξύ δυσφορία έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του Άρη η αλλαγή στάσης του Κώστα Πηλαδάκη, αναφορικά με τη διάθεση εισιτηρίων στους κιτρινόμαυρους οπαδούς. Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης θεωρεί πως δεν συντρέχουν λόγοι μη παρουσίας στις εξέδρες του «AEL FC ARENA» δικών της φιλάθλων , τη στιγμή μάλιστα που στον αγώνα του πρώτου γύρου Λαρισαίοι οπαδοί φιλοξενήθηκαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.