Και τώρα το κύπελλο

Στο ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έστρεψε πλέον την προσοχή της η ομάδα του Ατρόμητου.

Στο ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έστρεψε από την Κυριακή την προσοχή της η ομάδα του Ατρόμητου.
Ο Γιώργος Δώνης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ να σταματήσουν τους πανηγυρισμούς και να συγκεντρωθούν στο πρώτο ματς με τους Βολιώτες για το κύπελλο που αποτελεί και το βασικό στόχο της ομάδας του Περιστερίου
Στην προπόνηση της Κυριακής οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Λούκας Φαβάλι έκανε τρέξιμο και αύριο θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Μασάμπα Σαμπού ακολούθησε έντονο πρόγραμμα εκγύμνασης και αναμένεται να ενσωματωθεί πλήρως στην προπόνηση της Πέμπτης.
Εφτά κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε ο Ανδρέας Τάτος και την Δευτέρα θα αποφασιστεί σε ποια παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.

* Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει τη Δευτέρα από τις 18.00 ως τις 20.30 για την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Υπενθυμίζουμε ότι η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.