Μιχαηλίδης: “Δεν φταίει η αποχή…”

H αποχή των παικτών από την προπόνηση δεν έπαιξε ρόλο στην ήττα του ΠΑΟΚ υποστήριξε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης

H αποχή των παικτών από την προπόνηση δεν έπαιξε ρόλο στην ήττα του ΠΑΟΚ υποστήριξε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, ο οποίος αντικατέστησε τον τιμωρημένο Μάκη Χάβο και στη συνέντευξη Τύπου. “Δεν ξέρουμε αν αυτή ήταν η βασική αιτία της εικόνας μας. Προσωπικά εκτιμώ πως όχι» είπε. Όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο αυτό το αποτέλεσμα προκαλεί γενικότερη ανησυχία. «Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας. Τούτη την ώρα πρέπει να προσέξουμε γιατί έχουμε σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη. Πρέπει να συνέλθουμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Ο Μιχαηλίδης δήλωσε πως το παιχνίδι είχε δυο όψεις. “Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε όλες τις προϋποθέσεις για να προηγηθούμε στο σκορ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δυστυχώς όμως δεν αξιοποιήσαμε καμία από αυτές και σε νεκρό χρονικό σημείο δεχθήκαμε το γκολ που λειτούργησε αρνητικά για την ομάδα. Παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές σε μια προσπάθεια να δώσουμε νέα ώθηση στην επίθεση το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμεναμε.Παίξαμε άναρχα, εκβιάσαμε τις καταστάσεις στη προσπάθεια μας να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. ο τρόπος με τον οποίον προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε ήταν ανορθόδοξος με αποτέλεσμα να εκτεθούμε στην άμυνα», είπε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αντιδράσει όταν δέχεται πρώτος γκολ. «Είναι κάτι που μας απασχολεί. Σε ότι αφορά την επιθετική δυστοκία… Όταν δημιουργείς ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιείς, προφανώς είναι κάτι που σε ανησυχεί. Αυτό ήταν το πρόβλημά μας στο πρώτο ημίχρονο. Αν τις αξιοποιούσαμε, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό» δήλωσε. 

Στο μεταξύ καμιά 50αριά οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν τους περισσότερους παίκτες κατά την αποχώρησή τους. Από τις αποδοκιμασίες εξαιρέθηκαν οι Πάμπλο Γκαρσία και Πάμπλο Κοντρέρας. Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνοδεύονταν από άνδρες της security που συνεργάζεται η ΠΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.