“Να γίνουμε ξανά οικογένεια”

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, πριν την προπόνηση της Δευτέρας. Ο πρόεδρος του δικεφάλου στάθηκε στην καλή ψυχολογία και το καλό κλίμα που πρέπει να επανέλθει το τμήμα, έτσι ώστε ναυτό α προχωρήσει απρόσκοπτο για την επίτευξη των φετινών στόχων. Ο ΠΑΟΚ εξάλλου έχει μπροστά του δύο κρίσιμα παιχνίδια με την ΑΕΚ για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Υπήρξε ένας διάλογος με τους ποδοσφαιριστές σε συναινετικό κλίμα και λίγο αργότερα αποχώρησαν οι περισσότεροι για να προπονηθούν. Ο Ζαγοράκης κράτησε τους παλιότερους και πιο έμπειρους, όπου συζήτησε πιο λεπτομερώς κάποια θέματα.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Βιεϊρίνα δεν προπονήθηκε, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Ο Πορτογάλος θα υποβληθεί σε εξετάσεις το απόγευμα της Δευτέρας για να διαπιστωθεί το πρόβλημα της ζημιάς που έχει υποστεί. Μάλιστα υπάρχουν φόβοι για θλάση, κάτι που αν επαληθευτεί, τότε ο  Βιεϊρίνα θα χάσει και τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ.

Τα ευχάριστα έρχονται από τον Φωτάκη, ο οποίος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Εκτός από τον Βιεϊρίνια και ο Σαλπιγγίδης δεν προπονήθηκε, καθώς αισθανόταν ενοχλήσεις στη μέση και προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.