Δυσφορία για Κόκε…

Δυσφορία έχει προκαλέσει στο στρατόπεδο του Αρη (για μια ακόμη φορά) η συμπεριφορά του Σέρχιο Κόκε πριν από ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι...

Δυσφορία έχει προκαλέσει στο στρατόπεδο του Αρη (για μια ακόμη φορά) η συμπεριφορά του Σέρχιο Κόκε πριν από ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, όπως αυτό που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στη Λάρισα. Ο αρχηγός των κιτρίνων επικαλούμενος ενοχλήσεις στους προσαγωγούς δεν ακολούθησε την αποστολή στη θεσσαλική πόλη, όμως ο εν λόγω τραυματισμός δεν προκύπτει από πουθενά! Οι πληροφορίες του Novasports.gr κάνουν λόγο για άρνηση του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΛ, εξαιτίας του ότι δεν έπαιξε βασικός στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Μάντσεστερ. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ακόμη πειθαρχικό παράπτωμα του Ισπανού ο οποίος με τις κινήσεις του αυτές θέτει εαυτόν εκτός ομάδας. Το θέμα απασχολεί, πλέον, πολύ σοβαρά τους διοικούντες την ΠΑΕ οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν για το τι θα γίνει με τον Κόκε, καθώς κάθε λίγο και λιγάκι αναστατώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα και μάλιστα εν μέσω των πιο κρίσιμων αγώνων της σεζόν.

Στο μεταξύ με την κακή τους τύχη τα έχουν όλοι στον Αρη, μετά το αναπάντεχο 2-2 του «AEL FC ARENA». Η αμυντική ολιγωρία των τελευταίων δευτερολέπτων κόστισε τη νίκη στην ομάδα η οποία είδε τη διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στα play offs να μεγαλώνει επικίνδυνα. Παρ΄ όλα αυτά το βατό πρόγραμμα που έχει ο Αρης στις τελευταίες έξι αγωνιστικές της σεζόν, δημιουργεί αισιοδοξία πως τελικά η διαφορά θα καλυφθεί και πως έστω και την ύστατη στιγμή οι κίτρινοι θα προλάβουν το τρένο της Ευρώπης. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν υπάρχει παιχνίδι με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, με τον Αρη να υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Ηρακλή, Πανσερραϊκό και Ολυμπιακό Βόλου, ενώ εκστρατεύει σε Κέρκυρα, Τρίπολη και Ξάνθη.

Ενόψει του τοπικού ντέρμπι με τον Ηρακλή ο Γιάννης Μιχαλήτσος μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Ρονάλντο Γκιάρο ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Η απουσία του στη Λάρισα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και θα έλεγε κανείς πως η επιστροφή του, λύνει τα χέρια του προπονητή του Αρη. Από κει και μετά δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα και υπ΄ αυτό το πρίσμα οι κιτρινόμαυροι ξεκινούν την  προετοιμασία τους με τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Στα θετικά είναι πως δεν υπάρχουν πια άλλου είδους αναμετρήσεις, πέραν αυτών του πρωταθλήματος, επομένως η κούραση μέρα με τη μέρα θα υποχωρεί και οι ποδοσφαιριστές θα επικεντρωθούν στον ένα και μοναδικό στόχο που έχουν μπροστά τους.           


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.