Οίδημα ο Βιεϊρίνια

Ο Αντρε Βιεϊρίνια δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι. Ο Πορτογάλος έχει οίδημα στον οπίσθιο μηριαίο...

Ο Αντρε Βιεϊρίνια δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι, από το παιχνίδι της Τούμπας με την Καβάλα. Ο Πορτογάλος το πρωί έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και το απόγευμα υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει ένα οίδημα στον οπίσθιο μηριαίο.

Η συμμετοχή του στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ στο “Σπύρος Λούης” είναι αμφίβολη και ουσιαστικά θα κριθεί την Τρίτη, όταν και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του “δικεφάλου” του Βορρά πριν το ντέρμπι με την “Ένωση”.

“Ώρα να ματώσετε”
Ανακοίνωση εξέδωσε το Club ΠΑΟΚ Μακεδόνες. Μέσω αυτής ζητά από την ομάδα την πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά:

“Σαν ClubΠΑΟΚ Μακεδόνες, από την αρχή της χρονιάς έχουμε εκφράσει διαφωνίες, ενστάσεις και προβληματισμούς σχετικά με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.

Σκοπός μας ήταν να προλάβουμε καταστάσεις και όχι την προσωπική μας δικαίωση. Για εμάς η μόνη δικαίωση είναι το καλό της ομάδας.
Μιλώντας για το σήμερα και αναλαμβάνοντας την ιδιαιτερότητα της εποχής, το μόνο που πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να κάνουμε αυτή την εποχή είναι κριτική.

Για εμάς οι ποδοσφαιριστές ούτε ήταν ήρωες την Τρίτη στη Μόσχα, ούτε όμως θα συμβάλουμε στο κλίμα καταστροφολογίας που δημιουργήθηκε μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στη Τούμπα.

Ήρθε η ώρα των πράξεων. Τέρμα το ευχολόγια και οι δηλώσεις, ας αναλογιστεί ο καθένας την ιστορική ευθύνη που έχει ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι παρόν στον τελικό της 30ης Απριλίου και τη σπουδαιότητα της κατάκτησης ενός τίτλους μέσα στην Αθήνα.

Εμείς κρατάμε ως οδηγό τις εκτός έδρας εμφανίσεις στην Ευρώπη. Αυτό μας γεμίζει πίστη αρκεί η ομάδα να το αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ματώστε και δώστε ραντεβού στο ίδιο γήπεδο την 30η του Απρίλη με την παρουσία 40 χιλιάδων οπαδών μας. Όλοι σύσσωμοι για την επίτευξη του στόχου.

Αν και η φυσική μας θέση είναι σε κάθε αντίπαλο πέταλο, αναγκαζόμαστε λόγω των ειδικών συνθηκών και συμφωνιών να δώσουμε παρόν στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση της ομάδας στην Αθήνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.