Έτοιμος ο Κόκε

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Σέρχιο Κόκε. Επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση των "κίτρινων".

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός παίκτης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες και προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Μιχαλήτσου για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηρακλή. Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» την Τρίτη με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Σηφάκης, Τσέζαρεκ και Αραβίδης να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο διεθνής τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από οσφυοισχυαλγία, ο Κροάτης επιθετικός από σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών και ο τρίτος από μία θλάση. Οι Σηφάκης και Τσέζαρεκ αναμένεται να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Επίσης, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Τσεζνάουσκις και Αγτζίδης.

Από την προπόνηση της Τρίτης αποχώρησε ο Ντανίλο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ο παίκτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τετάρτη και αν τα καταφέρει θα υπολογίζεται για το ματς της επόμενης αγωνιστικής. Διαφορετικά, ο Μιχαλήτσος θα αναγκαστεί να καταστρώσει τα σχέδιά του με ένα ακόμα πρόβλημα.

Στην προπόνηση του Άρη, έδωσαν το «παρών» και οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι ζήτησαν από τους παίκτες να τα δώσουν όλα για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στα play off του πρωταθλήματος. Οι οπαδοί των «κίτρινων» τόνισαν πως «δεν είναι δυνατόν οι ίδιοι παίκτες να αφήνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων την Ατλέτικο Μαδρίτης και να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα στο ελληνικό πρωτάθλημα». Οι φίλαθλοι του Άρη χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα, θέλοντας να δείξουν την κρισιμότητα της κατάστασης, προς την πλευρά των παικτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.