Νεμπεγλέρας: «Πρόκριση στον Βόλο»

Πεπεισμένος πως ο Ατρόμητος θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίστηκε ο Κώστας Νεμπεγλέρας.

Πεπεισμένος πως ο Ατρόμητος θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, εμφανίστηκε ο Κώστας Νεμπεγλέρας. Ο έμπειρος μέσος της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως η ομάδα του δε θα επηρεαστεί από την αναμέτρηση με τους Βολιώτες, ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Ο Νεμπεγλέρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το γκολ που σημείωσε: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον Καμαρά που έκανε καταπληκτική κούρσα, αυτό που έκανα εγώ ήταν να κοιτάξω όταν πήρα τη μπάλα αν είχα συμπαίκτη σε καλή θέση για να την σπάσω. Έπραξα το καλύτερο γιατί δεν ήταν κάποιος συμπαίκτης μου σε πλεονεκτική θέση. Αυτό το κοίταγμα που έκανα για να σπάσω τη μπάλα επηρέασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κανόνες κι όταν είσαι σε πλάγια θέση πρώτο μέλημα είναι να σπάσεις τη μπάλα».

Για την απόδοση της ομάδας του: «Παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήμασταν ανώτεροι δημιουργήσαμε φάσεις, βάλαμε δυο γκολ, όμως φάγαμε το γκολ προς το τέλος από ένα στημένο και μας άφησε μια πικρία, περιμέναμε κάτι παραπάνω από αυτό το ματς. Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ, πιέσαμε τον αντίπαλο, συνεχίσαμε να πιέζουμε και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Ξέρουμε ότι το Κύπελλο είναι τελείως διαφορετικό, αλλά όταν κερδίζεις ένα ματς είσαι σίγουρα ικανοποιημένος».

Για το αν σκέφτονται τη ρεβάνς: «Αυτό το ματς τελείωσε για μας και πρέπει να ασχοληθούμε όταν έρθει η ρεβάνς. Έχουμε έναν τελικό την Κυριακή με τον Πανιώνιο».

Για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος παίζει καλά μπάλα, αλλά ακόμα κινδυνεύει: «Αυτό που λέμε είναι ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει, με προσωπικά λάθη έχουμε χάσει βαθμούς. Παίζουμε ποδόσφαιρο καλό που αρέσει στον κόσμο».

Για το αν επηρεάζονται από το ματς Κυπέλλου ενόψει Πανιώνιου: «Δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει το Κύπελλο. Δεν μας αφήνει κι ο προπονητής να αφωσιοθούμε μόνο στο Κύπελλο και πάντα κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι. Τώρα το ξεχνάμε μέχρι το ματς της Κυριακής που είναι με τον Πανιώνιο. Θα το ξανασκεφτούμε 16 του μήνα για να μην έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα».

Για τον Καμαρά: «Δεν νομίζω να έχουμε παράπονο από τον Καμαρά. Ο Ανρί πολύ καλός ποδοσφαιριστής, μπορεί να μην μας έχει συνηθίσει να σκοράρει συχνά, αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο και η παρουσία του στο γήπεδο ήταν καταλυτική».

Για τον Μπέο και το περιστατικό στην φυσούνα: «Συμβαίνουν αυτά αλλά καλό είναι να μην ξεφεύγουμε από τα όρια της λογικής. Όταν ένα παιχνίδι είναι χαμένο, σίγουρα η ένταση είναι μεγαλύτερη. Δεν έχουμε συνηθίσει να ασχολούμαστε με το τι κάνουν ή λένε οι αντίπαλοι. Κοιτάμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για τον επαναληπτικό: «Ο Βόλος έχει δείξει στο πρωτάθλημα ότι έχει πολύ καλή ομάδα, όμως χθες δεν του αφήσαμε περιθώριο να το δείξει. Ήμασταν πολύ καλύτεροι κι αν δεν είχαμε δεχτεί το γκολ θα ήταν όλα καλύτερα. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και πιστεύω ότι θα πάμε Βόλο και θα κερδίσουμε».

Για την τρίτη του παρουσία σε τελικό, εφόσον προκριθεί ο Ατρόμητος: «Εύχομαι η τρίτη μου συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου να είναι η καλύτερη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.