Ετοιμάζει Καστίγιο ο Μιχαλήτσος

Στο βασικό σχήμα του Άρη αναμένεται να ξεκινήσει ο Νέρι Καστίγιο στο ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Στο βασικό σχήμα του Άρη αναμένεται να ξεκινήσει ο Νέρι Καστίγιο στο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή του αγώνα τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό των «κίτρινων», καθώς πιστεύει πως πλέον έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας. Ο Καστίγιο από την πλευρά του, προσπάθησε τις προηγούμενες εβδομάδες να καλύψει το χαμένο έδαφος της φυσικής κατάστασης, καθώς πριν μετεγγραφεί στον Άρη, προέρχονταν από περίοδο διακοπών, λόγω της διακοπής του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Ο Καστίγιο δεν έχει ξεκινήσει βασικός στις πέντε αναμετρήσεις που έχει φορέσει τη φανέλα των «κίτρινων» και πλέον εμφανίζεται έτοιμος να πάρει θέση βασικού. Ο 27χρονος παίκτης αναμένεται να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ ο Μιχαλήτσος προβληματίζεται για το ποιος εκ των Μπομπαντίγια ή Κόκε θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Η προετοιμασίας των «κίτρινων» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση συνεχίζεται με τον Έλληνα τεχνικό να προσπαθεί να τονίσει στους παίκτες του την σημασία της νίκης στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Άρης ψάχνει βαθμούς και παράλληλα γκέλες των ομάδων που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας, προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ του εφετινού πρωταθλήματος. Παράλληλα, η νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα βοηθήσει σημαντικά και την ψυχολογία των παικτών, ενώ θα φέρει και έναν αέρα ηρεμίας στις τάξεις της ομάδας, μετά τις πρόσφατες αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας για την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Λάρισα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.