Έτοιμος για το ντέρμπι

Με ένα τελευταίο πρωινό χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Με ένα τελευταίο πρωινό χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για το τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή (Σάββατο, 19:30, Novasports 2). Ο Γιάννης Μιχαλήτσος πέραν του τιμωρημένου Ρικάρντο Φατί που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, δεν θα έχει ακόμη στη διάθεσή του τον άρρωστο Μάρκο Βελλίδη και τους τραυματίες Τσεσνάουσκις, Οριόλ. Εκτός έμειναν και οι Πορτίγια, Κουλουχέρης. Αντίθετα επιστρέφει ο Σέρχιο Κόκε και φυσικά ο Ρονάλντο Γκιάρο που τόσο έλειψε στη Λάρισα.

Συνολικά στην αποστολή συμπεριελήφθησαν 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Σηφάκης, Χουάνμα, Λαζαρίδης, Παπαζαχαρίας, Γκιάρο, Νέτο, Βαγγέλι, Καζναφέρης, Κόκε, Μπομπαντίγια, Πρίττας, Καστίγιο, Τόχα, Μενδρινός, Τσέζαρεκ, Σακάτα, Περέϊρα, Μίσελ.
 
Ο προπονητής των κιτρίνων ετοιμάζει αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο «AEL FC ARENA» και το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Γκιάρο, Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας, έχοντας στα αριστερά τους τον Μίσελ και στα δεξιά τους τον Βαγγέλι. Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Πρίττας και Ντανίλο Περέϊρα, με τους Μενδρινό (αριστερά), Νέτο (δεξιά). Λίγο πιο πίσω από τον Κόκε θα αγωνιστεί ο Μπομπαντίγια, εκτός κι αν ο Μιχαλήτσος προτιμήσει να αφήσει τον Ισπανό στον πάγκο, ξεκινώντας στη κορυφή τον Αργνετίνο. Σε αυτή την  περίπτωση θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Κάρλος Τόχα.

Η ομάδα ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου αυτοσυγκεντρώνεται και ηρεμεί λίγο πριν τη μεγάλη μάχη με τον Ηρακλή, καθώς έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το 6 στα 6 μέχρι το τέλος της σεζόν θεωρείται απαραίτητο, προκειμένου ο Αρης να καταφέρει να δώσει το παρών στα ευρωπαϊκά γήπεδα και τη νέα χρονιά.
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βροντερό παρών αναμένεται να δώσουν οι οπαδοί της ομάδας οι οποίοι εκδηλώνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια παρά το τριήμερο της αποκριάς και τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Γρανούζης: “Δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος”
Τις φήμες περί ενδεχόμενης υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες εκλογές της ΠΑΕ Αρης, θέλησε  να διαψεύσει ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Αρη, Γιάννης Γρανούζης. Ο τελευταίος με γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε πως δεν έχει τέτοια πρόθεση, καθώς είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις που έχει στο φορέα διοίκησης του συλλόγου. Ουσιαστικά πάντως με αυτό τον τρόπο εγκαινιάζεται η προεκλογική περίοδος ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Ιουνίου. 

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γρανούζη, έχει ως εξής: «Σε ένα κομβικό σημείο για τον ποδοσφαιρικό Αρη όπου απαιτούμενο είναι η ηρεμία, η συσπείρωση και η αδιάσπαστη προσήλωση στην επίτευξη των στόχων, κάποιοι επενδύουν στη διάδοση ανυπόστατων φημών μέσω δημοσιευμάτων και ραδιοφωνικών εκπομπών, διαδίδοντας και τεχνηέντως αναπαράγοντας φημολογίες-ψευδολογίες περί ενδεχόμενης συμμετοχής μου στις επερχόμενες εκλογές ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Σε απάντηση δηλώνω κατηγορηματικά και προς πάσα κατεύθυνση τα εξης:
 
– Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμμετάσχω, πόσο μάλλον να ηγηθώ, σε ένα υποψήφιο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
 
– Η επιλογή μου από τα μέλη της ΓΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και η εκλογή μου από το ΔΣ του Φορέα στη θέση του προέδρου μεταφράζονται για εμένα σε συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ευθύνες, αλλά και υπεύθυνο ρόλο ο οποίος όμως εξαντλείται στα πλαίσια και στις υποχρεώσεις του Φορέα.

Η διασπορά και συντήρηση ανυπόστατης φημολογίας η οποία αφορά συμμετοχή τόσο δική μου όσο και λοιπών μελών του ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ, οπωσδήποτε πλέον στόχο έχει τη φθορά και απαξίωση του Φορέα, υπόνοιες μεροληψίας σε βάρος της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και των ενδεχόμενων μελλοντικών διοικητικών υποψηφιοτήτων ενόψει εκλογών αλλά και την καλλιέργεια κλίματος δυσπιστίας προς το ΔΣ της ΠΑΕ.
 
Το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει και θα τον διεκπεραιώσει στο έπακρο με την υφιστάμενη σύνθεσή του.
 
-O-
Πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Ι. Γρανούζης»
                                          
                                                                 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.