Κάλεσμα στήριξης στο Περιστέρι

Να δώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου κάλεσαν τους φιλάθλους οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου.

Να δώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου κάλεσαν τους φιλάθλους οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου. Συγκεκριμένα, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία ζητούν από τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθειά τους στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο καλούν τους φιλάθλους του Περιστερίου να σταθούν αύριο στο πλευρό της ομάδας και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη του Ατρόμητου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (17.15).

Φίλαθλοι του Ατρόμητου, η ομάδα χρειάζεται την ενίσχυσή σας. Γεμίστε το γήπεδο Περιστερίου και συμπαρασταθείτε στους παίκτες με τον ίδιο συγκλονιστικό τρόπο που τους «σπρώξατε» στη νίκη την περασμένη Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η παρουσία σας θα έχει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση της νίκης.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ. Ήδη η κινητοποίηση των φιλάθλων του συλλόγου είναι πολύ μεγάλη και θα εκφραστεί με μια δυναμική, και σε φίλαθλα πλαίσια, παρουσία στις κερκίδες του γηπέδου Περιστερίου».

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για τον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης ολοκληρώθηκε το Σάββατο. Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Αυτή αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Μιχαηλίδης, Ιτάνζ, Ολιβέιρα, Σαμπού, Σκόνδρας, Μελισσάς, Δάρλας, Νάστος, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Τάτος, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Καραλής, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης, Καμαρά, Αναστασάκος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.