Μιχαλήτσος: “Δεν αξίζαμε την ήττα”

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος δήλωσε πως ο Άρης δέν άξιζε την ήττα από τον Ηρακλή και άφησε αιχμές για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος δήλωσε πως ο Άρης δέν άξιζε την ήττα από τον Ηρακλή και άφησε αιχμές για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. “Ημασταν πολύ καλύτεροι στο σημερινό ματς και δεν αξίζαμε την ήττα. Ρισκάραμε στο τελευταίο 15λεπτο και το πληρώσαμε. Πριν από το γκολ μόνο εμείς είχαμε τελικές προσπάθειες ” είπε. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι “υπήρχαν προβλήματα στην ομάδα όταν εγώ ανέλαβα μετά τον αγώνα με τον Πανιωνιο. Η ομάδα ήταν σε τραγική κατάσταση. Και ο προηγούμενος προπονητής ήξερε ότι δεν μπορεί να πάει για πλέι- οφ” τόνισε.

Ο Μιχαλήτσος δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του. “Οι παίκτες έχουν κάνει πολλά πράγματα, που δεν τα ξέρει κανείς από την αρχή της σεζόν. Εγώ δεν πρόκειται να πω τίποτα εναντιον τους. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη και σταθήκαμε τρομερά άτυχοι σε αρκετά ματς. Ήρθαν καινούργιοι παίκτες τον Ιανουάριο. Είναι δύσκολο να ενσωματώσεις άμεσα 6 καινούργιους παίκτες”.

Ο προπονητής του Άρη ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα. “Αν νομίζετε ότι η ευθύνη είναι δική μου, την αναλαμβάνω. Εγώ είμαι στον Αρη 45 χρονια. Αναλάμβανα σε καταστασεις που ήταν πάντα κακές. Στόχος από εδώ και πέρα έιναι να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.