Kρίσιμη ημέρα…

Η Καθαρά Δευτέρα θεωρείται ιδιαιτέρως κρίσιμη για τον Αρη, καθώς αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Η Καθαρά Δευτέρα θεωρείται ιδιαιτέρως κρίσιμη για τον Αρη, καθώς αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Η διοίκηση της ΠΑΕ καλείται να λάβει αποφάσεις για το πώς πορευθεί η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Την Κυριακή το βράδυ έγινε μια πρώτη κουβέντα η οποία δεν κατέληξε σε συγκεκριμένες αποφάσεις κάτι που όμως αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες. Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο εκτελεστικός διευθυντής, Γιάννης Κόντης, οι επιλογές του οποίου αμφισβητούνται, πλέον, ανοιχτά από μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Ο κ. Κόντης ήταν άλλωστε ένας απ΄ αυτούς που δέχτηκαν τη μεγαλύτερη «κριτική» αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή.

Πέραν αυτού προβληματισμός επικρατεί για τη συμπεριφορά των οπαδών-εισβολέων, καθώς οι εικόνες είναι ακόμη νωπές στα μάτια των διοικούντων, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συνέχιση ή μη της συνεργασίας με τον Γιάννη Μιχαλήτσο ο οποίος θυμίζουμε πως μόλις πριν από δύο εβδομάδες υπέγραψε συμβόλαιο με την ΠΑΕ. Ο Σάκης Τσιώλης από την πλευρά του επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Novasports.gr πως έχει δεχτεί κρούση από τον Αρη, όμως ξεκαθάρισε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσει άμεσα μια ενδεχόμενη συνεργασία με τους κιτρίνους (δεν έχει λυθεί ακόμη το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό Βόλου).

Αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, τη δεύτερη ημέρα των «διακοπών» τους και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.