Ματιές και σε Νιόπλια

Στην περίπτωση του Νίκου Νιόπλια έχει στραφεί η προσοχή του Άρη, ως εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Σάκη Τσιώλη.

Στην περίπτωση του Νίκου Νιόπλια έχει στραφεί η προσοχή του Άρη, ως εναλλακτική επιλογή πίσω από τον Σάκη Τσιώλη. Η διοίκηση των «κίτρινων» περιμένει την απάντηση του Τσιώλη και σε περίπτωση που αυτή είναι αρνητική, θέλουν να έχουν μια ακόμα επιλογή για να ασχοληθούν άμεσα. Αυτή είναι του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι ένας από τους υποψήφιους για να αντικαταστήσουν τον Γιάννη Μιχαλήτσο.

Από εκεί και πέρα, με τον Νίκο Πασσαλή και παρουσία της διοίκησης του Άρη, έγινε η προπόνηση της Τρίτης. Οι «κίτρινοι» επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και άρχισαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα. Οι ιθύνοντες του Άρη μίλησαν στους παίκτες του υπηρεσιακού τεχνικού του Άρη, ο οποίος αναμένεται να καθίσει στον πάγκο της ομάδας απέναντι στους Φαίακες.

Αρχικά, η διοίκηση του Άρη εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, ενώ υπογράμμισε πως εξακολουθεί να εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Επίσης, παρά το γεγονός πως ο στόχος των πλέι οφ έχει απομακρυνθεί, η διοίκηση του Άρη πιστεύει πως με νίκες έως το τέλος του πρωταθλήματος, μπορεί να επιτευχθεί η είσοδος στο μίνι πρωτάθλημα, έστω και την τελευταία στιγμή. Για αυτό τον λόγο ζήτησαν μόνο νίκες από τους παίκτες, με την αναμέτρηση απέναντι στην Κέρκυρα να αποτελεί την πρώτη αναμέτρηση στην οποία οι «κίτρινοι» θα αρχίσουν την αντεπίθεσή τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.