Και τώρα ο Ολυμπιακός

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στρέφεται η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στρέφεται η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη. Η επιστροφή στις νίκες έφερε ικανοποίηση στις τάξεις του «Δικέφαλου» του Βορρά και όλοι πλέον τονίζουν πως η νίκη στο ματς με τους «ερυθρολεύκους» είναι «μονόδρομος», στην προσπάθεια για είσοδο  στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Μάκης Χάβος έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Ο Έλληνας τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του τόσο για το ματς της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς επίσης και για τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Τούμπα. Οι Τσιρίλο και Γκαρσία θα τεθούν και πάλι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, ενώ κανονικά αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του «Δικέφαλου» του Βορρά φέρεται να τονίζει στο περιβάλλον του πως δε γνωρίζει τίποτα για το ενδιαφέρον της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την απόκτησή του. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, έως το 2013. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει βάλει ρήτρα 15 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.