Χωρίς Τσέζαρεκ με Κέρκυρα

Χωρίς την παρουσία του Ντάνιελ Τσέζαρεκ πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Σάκη Τσιώλη στον Αρη.

Χωρίς την παρουσία του Ντάνιελ Τσέζαρεκ πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Σάκη Τσιώλη στον Αρη. Ο Κροάτης επιθετικός ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο προσεχές ματς της Κέρκυρας, αλλά όπως όλα δείχνουν και στο μεθεπόμενο με τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Απουσίαζε επίσης ο Μάρκος Βελλίδης ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ατομικό πρόγραμμα εξάλλου ακολούθησαν οι Πρίττας, Βαγγέλι, όμως δεν εκφράζεται ανησυχία για μη συμμετοχή τους στην κυριακάτικη αναμέτρηση.
Το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές θα γυμναστούν στο Ρύσιο το οποίο θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και ο νέος προπονητής, στην πιο δυνατή και καθοριστική προπόνηση πριν  τον αγώνα της Κέρκυρας. Αξίζει να σημειωθεί πως το πιο πιθανό είναι η αποστολή του Αρη να μεταβεί στο νησί των Φαιάκων οδικώς, καθώς δεν υπάρχουν το Σάββατο απ΄ ευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη.
*Τα 97 του χρόνια γιορτάζει ανήμερα της 25ης Μαρτίου ο Αρης. Όπως κάθε χρόνο η συγκεκριμένη επέτειος θα τιμηθεί με ξεχωριστό τρόπο από τον ΑΣ Αρη ο οποίος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:   
«O ΑΣ ΑΡΗΣ διοργανώνει “τη γιορτή του ΑΡΗ”. Φέτος συμπληρώνονται 97 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου μας (25 Μαρτίου 1914 – 25 μαρτίου 2011).
 
Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 στην αίθουσα “Βεργίνα” του πολυχώρου “Θεσσαλονικιά” και σε αυτή θα παραστούν τα Διοικητικά Συμβούλια των ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ, Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, αθλητές όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας, καθώς και ο κόσμος του ΑΡΗ μας.
 
Θα τιμηθούν διακεκριμένοι παράγοντες και αθλητές του συλλόγου.
 
Μετά τιμής,
Το ΔΣ του ΑΣ ΑΡΗΣ»

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.