Ευχάριστος προβληματισμός

Ο Μάκης Χάβος έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του εν όψει την αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Αντιμέτωπος μ’ έναν πρωτόγνωρα ευχάριστο γρίφο βρίσκεται ο Μάκης Χάβος, καθώς η επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ελαχιστοποιεί τις απουσίες στη μια, αυτή του Λούσιο Φιλομένο και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που δεν περισσεύει κανείς, καθώς την Κυριακή ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και τρεις μέρες μετά – και πάλι στην έδρα του – την ΑΕΚ στον επαναληπτικό του 0-0, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Νίκη και μόνο νίκη είναι το ζητούμενο και στις δυο περιπτώσεις, για δυο αγώνες τα’ αποτελέσματα των οποίων φαντάζουν ικανά να στιγματίσουν τη σεζόν είτε θετικά είτε αρνητικά.  Η ετοιμότητα όλων, έδωσε την ευχέρεια στον τεχνικό του «Δικεφάλου» να προχωρήσει σε δοκιμές ουσίες, αφού ναι μεν ο Κυριακάτικος αγώνας είναι αυτός που απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά κανείς δεν μπορεί ν’ αρνηθεί πως τα όποια αγωνιστικά πλάνα προκύψουν θα είναι προϊόν συνυπολογισμού και των αναγκών για τον ημιτελικό. Οι περιστάσεις απαιτούν ιδιαίτερη διαχείριση και οικονομία δυνάμεων σε παίκτες «κλειδιά».

Ετσι, μοιάζει λογική η απουσία των Σνάουτσνερ, Λίνο, Σαλπιγγίδη στην . πρόβα 11άδας της σημερινής προπόνησης. Σε σχηματισμό 4-2-3-1, ο Κρέσιτς παρέμεινε σταθερά κάτω από τα δοκάρια. Την αμυντική γραμμή συνέθεσαν από δεξιά προς τ’ αριστερά οι Ετο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σαβίνι, με το δίδυμο Βιτόλο – Γκαρσία μπροστά τους, για πρώτη φορά μετά τον αγώνα στο Ζάγκρεμπ τον περασμένο Δεκέμβριο και . τρίτο της παρέας, ελαφρώς προωθημένο Βλάνταν Ιβιτς. Φωτάκης και Βιεϊρίνια, ένθεν κακείθεν αντίστοιχα και ο Μουσλίμοβιτς στην κορυφή.

Από την άλλη, ενδεχομένως ο κ. Χάβος θέλησε να . «θολώσει τα νερά», κρατώντας τις πραγματικές σκέψεις του για το αρχικό σχήμα για την αυριανή και τελευταία πριν από τον αγώνα προπόνηση. Αλλωστε η αδιαμφισβήτητη απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα θα δοθεί την Κυριακή στις 19.30. Να σημειωθεί πως προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε προληπτικά ο Ιβιτς ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σταφυλίδης.

το μεταξύ, η κίνηση των εισιτηρίων δεν είναι η αναμενόμενη για μια τέτοια αναμέτρηση και η μοναδική θύρα που τα εισιτήρια έχουν ήδη εκλείψει είναι η τέσσερα. Πάντως, όλοι όσοι βρεθούν την Κυριακή στην Τούμπα θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα του Κυπέλλου, αφού με χτεσινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ γνωστοποίησε πως από μεθαύριο το πρωί στις 10.00 ξεκινάει η διάθεσή τους με τιμές από 15 μέχρι και 150 ευρώ. Εξάλλου, αφέθηκε σήμερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ένας – ακόμη – οπαδός της ομάδας που κρατούνταν στη φυλακή από τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

* Κοντρέρας και Μουσλίμοβιτς έλαβαν την Παρασκευή κλήσεις για τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.