Με Βιεϊρίνια για τη νίκη

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκε τελικά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκε τελικά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικος τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβου, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα του «Δικέφαλου» του Βορρά τον νεαρό ποδοσφαιριστή, αφού πήρε το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση το Σάββατο. Μετά το τέλος της, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Τούμπας, από την οποία απουσιάζει ο Λίνο. Ο έμπειρος μπακ έμεινε εκτός λόγω κούρασης. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας. Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτνσερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Κοντρέρας και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Ετό και Σνάουτσνερ θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Βιτόλο και Γκαρσία θα είναι οι δυο αμυντικοί χαφ. Οι Ίβιτς, Βιεϊρίνια και Φωτάκης θα αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών, με τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης, στο 4-2-3-1 που θα παρατάξει ο Χάβος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.