Μόνη σκέψη η νίκη

Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα ο Άρης, για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής.

Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα ο Άρης, για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής. Ο Σάκης Τσιώλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα με τους Φαίακες και τα προβλήματα δε λείπουν για τον Έλληνα τεχνικό, στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «κίτρινων». Ο Τσιώλης δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Πρίττα, Τσέζαρεκ, Μπομπαντίγια, Αραβίδη, Αγτζίδη, Βελλίδη, Οικονομόπουλο, Κατίδη, Πορτίγια, Μπουγαίδη και Αγγελούδη.

Όλοι οι παραπάνω παίκτες έμειναν εκτός αποστολής, η οποία ανακοινώθηκε μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου. Με αυτή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κίτρινων» για το ματς της 26ης αγωνιστικής. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Σηφάκης, Χουάνμα, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Τόχα, Μενδρινός, Σακάτα, Παπαζαχαρίας, Κόκε, Μίσελ, Καστίγιο, Φατί, Κουλουχέρης, Οριόλ, Τσεζνάουσκις, Ντανίλο και Κασναφέρης.

Ο Τσιώλης αναμένεται να παρατάξει τον Άρη με 4-2-3-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Οι Βανγκέλι και Μίσελ θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Ρονάλντο και Λαζαρίδης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Φατί και Ντανίλο θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, ενώ οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Καστίγιο, Νέτο και Τόχα. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Κόκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.