Πρόβα ημιτελικού

Να δείξει πως είναι απολύτως έτοιμος για τον επαναληπτικό ημιτελικό θέλει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό (19:30 Novasports 1).

Να δείξει πως είναι απολύτως έτοιμος για τον επαναληπτικό ημιτελικό θέλει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό (19:30 Novasports 1). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στους «ερυθρολεύκους», προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι οφ και παράλληλα να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Ο Μάκης Χάβος θα έχει στη διάθεσή του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός θα διατηρήσει το 4-2-3-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Τσιρίλο και Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Οι Ετό και Σνάουτσνερ θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Γκαρσία και Βιτόλο θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια και Ίβιτς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Λίνο έμεινε εκτός αποστολής, για λόγους κούρασης. Η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θέλουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη εφετινή νίκη επί του Ολυμπιακού, αφού οι παίκτες του Μάκη Χάβου είχαν επικρατήσει και πάλι στην Τούμπα, για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.