Κόκε: “Καιρός ήταν…”

Ο Σέρχιο Κόκε επέστρεψε στα γκολ μετά από ένα χρόνο και ήταν χαρούμενος για αυτό.

Ο Σέρχιο Κόκε επέστρεψε στα γκολ μετά από ένα χρόνο και ήταν χαρούμενος για αυτό. Ο αρχηγός του Άρη δήλωσε μετά τη νίκη 4-3 επί της Κέρκυρας: «Ήταν μία σημαντική νίκη για μας. εκτός έδρας που την χρειαζόμασταν και με ένα ευρύ σκορ. Ήταν καιρός να βάλω το πρώτο μου γκολ στο πρωτάθλημα. Είχα προσπαθήσει πολύ όλη την χρονιά αλλά τα δοκάρια και οι ευκαιρίες χάθηκαν για εκατοστά. Νιώθω ότι μπήκε το γκολ εξαιτίας της θετικής αίσθησης που υπήρχε στην ομάδα», είπε 

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος ο Κόκε τόνισε: «Έχουμε τέσσερα παιχνίδια όπου θα πρέπει να βγούμε και να παλέψουμε. Με τις μαθηματικές ελπίδες που υπάρχουνε θα πρέπει να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την είσοδό μας σε αυτά και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει. Αν τα καταφέρουμε θα είμαστε χαρούμενοι αλλιώς θα πρέπει να δούμε τι θα πρέπει να αλλάξουμε για την επόμενη χρονιά».

Για την αλλαγή προπονητή, ο Κόκε δήλωσε: «Η δουλειά που έκανε αυτές τις μέρες ο Σάκης Τσιώλης ήταν εξαιρετική αφού πέτυχε να κερδίσει τον σεβασμό από μένα και από όλους. Είδε πράγματα με μένα για να με τοποθετήσει στην κορυφή αλλά και να με κάνει να πιστέψω και πάλι στον εαυτό μου».

Από την πλευρά του ο Νέρι Καστίγιο υποστήριξε: «Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα με την αλλαγή προπονητή ο οποίος είχε λίγο καιρό να μας δείξει πως θέλει να παίξουμε. Για αυτό και είχαμε αυτό το ξεκίνημα και είμαι σίγουρος ότι θα πάνε καλά τα πράγματα για τον Άρη».

Για την δική του εμφάνιση τόνισε: «Είχαμε πρόβλημα στο γκολ και σήμερα βάλαμε τέσσερα κάτι που δείχνει ότι κάτι άλλαξε. Για μένα ήταν καλό αυτό το γκολ για την συνέχεια αν και δεν είμαι 100% στην φυσική κατάσταση αφού δεν έχω την δύναμη που θα ήθελα να έχω».

Επεισόδια έγιναν στα θεωρεία του Τύπου καθώς οπαδοί της Κέρκυρας έσπασαν το διαχωριστικό τζάμι και επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους του ραδιοσταθμού του Άρη. Όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι οι οπαδοί έκλεψαν το μηχάνημα με το οποίο έκαναν τη μετάδοση και χτύπησαν δυο στελέχη του σταθμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.