Μενδρινός: “Θέμα ψυχολογίας”

Ο Κώστας Μενδρινός απέδωσε στην αλλαγή ψυχολογίας που έφερε ο Σάκης Τσιώλης τη μεταμόρφωση του Άρη στην Κέρκυρα

Ο Κώστας Μενδρινός απέδωσε στην αλλαγή ψυχολογίας που έφερε ο Σάκης Τσιώλης τη μεταμόρφωση του Άρη στην Κέρκυρα. «Ο νέος προπονητής έφερε ψυχολογία. Κάθε φορά που αλλάζει προπονητή μια ομάδα, αλλάζει η ψυχολογία. Απλώς χθες έτυχε και βάλαμε μαζεμένα τα γκολ, που δεν βάζαμε. Από άποψη τακτικής, δεν μπορεί να δώσει τίποτα ένας νέος προπονητής. Στον τομέα αυτό θα προσφέρει σε αυτά μετά από έναν-δύο μήνες. Δίνει «αέρα» και διάθεση στους παίκτες” είπε μιλώντας στον Novasports- Fm.

Ο Μενδρινός γνωρίζει τον Τσιώλη από προηγούμενη συνεργασία τους. «Τον είχα προπονητή και πριν από περίπου έξι χρόνια. Του αρέσει και η επίθεση και η άμυνα. Αυτό μας είπαν και παιδιά από τον Ολυμπιακό Βόλου που μιλήσαμε: πως έχει διάθεση, δουλεύει αρκετά και θέλει οι ομάδες του να τρέχουν αρκετά» δήλωσε ο μέσος του Άρη, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Εκτορ Ραούλ Κουπερ. «Μπορεί κάποια παιδιά να μην τους ταίριαζε το σύστημα που επέλεγε. Παλιά κυνηγάγαμε το 1-0. Σε κάποιους άρεσε αυτό. Είναι θέμα απόψεων».

Για το πρόβλημα που έχει η ομάδα στο σκοράρισμα τόνισε: «Δεν είναι θέμα παικτών. Και ο Κόκες, υπάρχει και ο Τσέζαρεκ. Υπάρχουν παίκτες. Το θέμα είναι πως είχε δημιουργηθεί μια ιδέα, και σε εμάς, ότι δεν βάζουμε γκολ. Το είχαμε πιστέψει κι εμείς. Δεν είναι θέμα ποιότητας. Η ψυχολογία . φταίει για όλα. Θα ήταν διαφορετικά όλα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, εάν δεν έμπαινε το γκολ του Λαζαρίδη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.