Στην Αθήνα ο Τσιώλης

Χωρίς την παρουσία του Σάκη Τσιώλη ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, επανήλθαν οι παίκτες του Αρη στις προπονήσεις

Χωρίς την παρουσία του Σάκη Τσιώλη ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, επανήλθαν οι παίκτες του Αρη στις προπονήσεις, λίγες ώρες μετά το σημαντικό διπλό της Κέρκυρας. Ουσιαστικά επρόκειτο για ένα χαλάρωμα αποκατάστασης, πριν ξεκινήσουν το δυνατό πρόγραμμα για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ ο οποίος δεν υπολογίζεται για τις προσεχείς εβδομάδες σε αντίθεση με τους Μπομπαντίγια και Πρίττα που θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς από την Τετάρτη, καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα θα απολαύσει την Τρίτη το ρεπό που έδωσε ο Τσιώλης. Ο τελευταίος ενόψει Πανσερραϊκού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κρίστι Βαγγέλι ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του.

Την ερχόμενη Τετάρτη εξάλλου θα πραγματοποιηθούν και οι αιματολογικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών που έχει ζητήσει ο νέος προπονητής της ομάδας. Τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων θα τον βοηθήσουν να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για κάθε παίκτη του Αρη ξεχωριστά. 

Από κει και μετά ικανοποίηση επικρατεί στους κόλπους του συλλόγου για την εντυπωσιακή νίκη στο νησί των Φαιάκων, όπως και για τα τέσσερα εκτός έδρας γκολ, κάτι που είχε να συμβεί πολλά χρόνια. Οι κιτρινόμαυροι απέδειξαν πως έχουν τις δυνατότητες να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και στο ελληνικό πρωτάθλημα, μένοντας ζωντανοί στη διεκδίκηση μιας εκ των τεσσάρων θέσεων που οδηγούν στα play offs και συνεπώς στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα στόχο που έρχεται ξανά στο προσκήνιο, με δεδομένο πως τις τελευταίες αγωνιστικές είχε απομακρυνθεί πάρα πολύ. Πλέον οι κίτρινοι απέχουν μόλις πέντε βαθμούς από τη συγκεκριμένη ζώνη και ελπίζουν βάσιμα πως τελικά θα καταφέρουν να προλάβουν το τρένο.

Στο μεταξύ τα βλέμματα της διοίκησης στρέφονται αποκλειστικά στην εκδίκαση της έφεσης που έχουν καταθέσει για κατάπτωση της ποινής της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ, μετά τα γεγονότα με τον Ηρακλή. Η διαδικασία θα λάβει χώρα την προσεχή Πέμπτη στην Αθήνα. Εάν οι Θεσσαλονικείς δικαιωθούν τότε αμέσως θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια και το ματς με τον Πανσερραϊκό θα έχει παλμό και στην κερκίδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.