Νέτο: “Ξεπεράσαμε μια μεγάλη δυσκολία”

Για την αναμέτρηση του Αρη κόντρα στην Κέρκυρα, αλλά και για τον Σάκη Τσιώλη μίλησε ο Ντάρσι Νέτο...

Αρκετά προβλήματα αντιμετώπισε ο Άρης στον αγώνα με την Κέρκυρα όταν  βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε στροφές με αποτέλεσμα να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “κιτρινόμαυροι” έγιναν πιο απειλητικοί χάρη στην καλή εμφάνιση του Ντάρσι Νέτο. Ο Βραζιλιάνος χαφ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τη νίκη κόντρα στους “Φαίακες”, το νέο προπονητή  Σάκη Τσιώλη αλλά και για την πορεία του Αρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Άρης FM”

Για τη νίκη του Αρη στην Κέρκυρα:  «Ξεπεράσαμε μια μεγάλη δυσκολία αλλά δεν έχουμε βγει ακόμα από τη δύσκολη θέση. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο ώστε να καλυτερεύσουμε την βαθμολογική μας θέση».

Για τα τέσσερα γκολ που πέτυχε η ομάδα του μετά από καιρό: «Είχαμε αρκετό καιρό να κερδίσουμε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ακόμα. Μετά η ομάδα είχε αρνητικά αποτελέσματα κι έτσι έπρεπε να κερδίσουμε αν θέλαμε να διατηρήσουμε την δυνατότητα για την είσοδό μας στα playoffs όσο υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες. Έπρεπε να πιέσουμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και νομίζω ότι διατηρηθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για την συνέχεια».

Για την αντίδραση της ομάδας όταν μείωσε η Κέρκυρα σε 4-3: «Υπήρχε άγχος δυστυχώς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά αλλά η παρέμβαση του προπονητή μας ήταν σημαντική, Μας είπε ότι πιστεύει την ομάδα , να ξεχάσουμε το πρώτο μέρος και την εμφάνισή μας σε αυτό και πραγματικά όταν ήρθε το γκολ της ισοφάρισης, η ομάδα έπαιξε καλύτερα. Όταν διαμορφώθηκε το 2-4 πιστέψαμε στη νίκη, πάραυτα με το 3-4 αγχωθήκαμε πολύ αλλά ευτυχώς τα πράγματα πήγαν όπως τα θέλαμε. Κρατάμε το αποτέλεσμα και την καλή εμφάνιση κάποιων ποδοσφαιριστών , όπως του Νέρι Καστίγιο που έπαιξε πολύ καλά και σίγουρα θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια».

Για τον Σάκη Τσιώλη: «Μπορεί να βρίσκεται για λίγες ημέρες μαζί μας ο προπονητής αλλά δούλεψε πολύ στην τακτική της ομάδας και δοκίμασε αρκετά συστήματα παιχνιδιού. Άλλαξε θέση σε κάποιους ποδοσφαιριστές που βοήθησε στην εξέλιξη της αναμέτρησης με την Κέρκυρα. Χρειαζόμασταν ψυχολογική τόνωση. Μετά τα ματς με τον Ηρακλή και την Λάρισα που παρά τα αποτελέσματα, η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια, ήρθε κακή ψυχολογία σε όλους μας. Πέρα από αυτό επήλθε και η αμφισβήτηση από τους οπαδούς μας. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει χώρος για λόγια, θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε παραπάνω».

Για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό που ακολουθεί: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει αμφισβήτηση από τους οπαδούς στα πρόσωπα μας αλλά όπως πληροφορούμαι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση κάτι που εμείς δεν το επιθυμούμε. Πάντα θέλουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας, να μας ενισχύουν. Θα δουλέψουμε με τον προπονητή, θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν ξεχωριστά και ένα προς ένα, ώστε να καταλήξουμε στην επόμενη καλύτερη δυνατή θέση. Θα συνεχίσω να δουλεύω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί δεν μου αρέσει να χάνω στον αγωνιστικό χώρο. Το ίδιο ισχύει και για τους συμπαίκτες μου που θέλουν εξίσου πάντα να κερδίζουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.