Δώνης: «Θα γράψουμε ιστορία»

Αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση μέσα στον Βόλο εμφανίζονται παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου.

Αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση μέσα στον Βόλο εμφανίζονται παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου. Ο Γιώργος Δώνης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου πως θέλουν να γράψουν με χρυσά γράμμα μια νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Θα δώσουμε τα πάντα ώστε να γράψουμε με «χρυσά» γράμματα μια νέα σελίδα στην ιστορία του Ατρόμητου και να βρεθεί η ομάδα σε αυτόν τον τελικό. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια από την πλευρά μας. Και είμαι σίγουρος από αυτά που βλέπω στα μάτια των παικτών μου. Παίζουν αύριο δύο ομάδες που προσπαθούν να δημιουργήσουν και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Σε ένα γεμάτο γήπεδο που είναι και η χαρά του ποδοσφαίρου πιστεύω ακράδαντα ότι θα υπάρξει και καλό θέαμα».

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης, η αποστολής της ομάδας του Περιστερίου αναχώρησε για τη Μαγνησία, με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό, Σπύρο Σοφιανό. Οι Μιχαηλίδης και Μπαζίνσκι έμειναν εκτός αποστολής και την Τετάρτη το πρωί θα προπονηθούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Επίσης, την αποστολή θα ακολουθήσει το ΔΣ του Ατρόμητου, με τον Γιώργο Σπανό, ενώ στον Βόλο θα ταξιδέψει και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.