Κοντράστ συναισθημάτων…

Με διαφορετική ψυχολογία παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δώνης και ο Μάκης Χάβος.

Με διαφορετική ψυχολογία παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δώνης και ο Μάκης Χάβος.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό, ενώ ο Χάβος στον αντίποδα, έκανε λόγο για ατυχία και στάθηκε στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πετύχει ένα τρίτο γκολ.

“Κάναμε προσπάθεια, αλλά προς το τέλος χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Στα τρία επόμενα παιχνίδια θέλουμε μόνο νίκες, ώστε να πάμε στα πλέι οφ με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Ο ΠΑΟΚ δεν οπισθοχώρησε, απλώς ανέβηκε ο αντίπαλος. Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για ένα τρίτο γκολ, αν έμπαινε όλα θα ήταν διαφορετικά”, είπε ο προπονητής του Δικέφαλου, τονίζοντας ότι για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του φταίνει όλοι και όχι μόνο ένας παίκτης:

“Από τη δεξιά πλευρά της άμυνας έχουμε δουλέψει, το είχαμε πει το συγκεκριμένο θέμα. Δεν ήταν μόνο ζήτημα του Έτο. Όταν μπαίνει ένα γκολ δεν φταίει ένας παίκτης, αλλά όλη η ομάδα. Είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, όμως τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα σήμερα προσπάθησε για το καλύτερο”.

Δώνης: “Ευχαριστημένοι με το βαθμό”

Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, ο βαθμός της ισοπαλίας και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε αυτή, άφησε ικανοποιημένο τον Γιώργο Δώνη, που τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος και να πάρει τους πόντους που θέλει στα επόμενα ματς για να εξασφαλίσει την παραμονή.

“Σε τέτοια παιχνίδια αυτό που κυριαρχεί είναι το άγχος και η πίεση. Δυστυχώς είναι μία συνηθισμένη εικόνα για εμάς και ιδίως στα εντός έδρας. Προσφέραμε πολλά δώρα στους αντιπάλους μας και έτσι όπως ήρθε το ματς πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε με τη διακοπή, να πάρουμε κάποιες ανάσες και να δούμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος”, είπε ο Δώνης, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον τρόπο που αντέδρασαν:

“Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερα ο Ατρόμητος και ήταν φανερό ότι εμείς είχαμε τον έλεγχο. Νομίζω ότι από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ για ένα τέταρτο περιμέναμε τον ΠΑΟΚ και μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί τρίτο γκολ. Σε εκείνο το σημείο αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου που βρήκαν τα αποθέματα και ψυχικά και σωματικά και πετύχαμε την ισοφάριση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.