Η ήττα από την Ξάνθη διατήρησε την ομάδα του Αστέρα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως οι ελπίδες για τους Αρκάδες εξακολουθούν να υφίστανται.

Η ήττα από την Ξάνθη διατήρησε την ομάδα του Αστέρα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως οι ελπίδες για τους Αρκάδες εξακολουθούν να υφίστανται και όπως είπε και ο Δερμιτζάκης στους παικτες του, όσο ζεις ελπίζεις.
Ο τεχνικός του Αστέρα έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη, θέλοντας να τους αποφορτίσει για τη δύσκολη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος βέβαια και τη διακοπή του πρωταθλήματος.
Η συνέχεια αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστική καθώς έξι ομάδες μαζί με τον Αστέρα διεκδικούν την παραμονή τους στην Super League. Για την ομαδα της Τρίπολης βέβαια το πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγωνιστικών μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς οι Αρκάδες έχουν δυο παιχνίδια στην έδρα τους με τον Άρη και τον Πανιώνιο, όμως φέτος δεν έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν το γήπεδο τους στο οποίο έχουν μόλις  δυο νίκες σε 13 ματς, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν και τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.