Αγωνία για Βιεϊρίνια

Βρήκαν απήχηση οι «φωνές» και οι διεργασίες που ξεκίνησαν από τον ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την ανακοίνωση από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την απολογία της ΠΑΕ στις 31 Μαρτίου.

Βρήκαν απήχηση οι «φωνές» και οι διεργασίες που ξεκίνησαν από τον ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την ανακοίνωση από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την απολογία της ΠΑΕ στις 31 Μαρτίου. Να σημειωθεί πως ο «Δικέφαλος» είχε καταθέσει σχετικό αίτημα για ν’ απολογηθεί στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία, δηλαδή αύριο στις 24 Μαρτίου, προκειμένου η όποια τιμωρία μπορούσε να προκύψει για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών να περιορίζοντας στις εναπομείνασες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος κι όχι σε κάποιον-ους αγώνες των πλέι οφ.

Το αποτέλεσμα των σημερινών επικοινωνιών, ακόμη και τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο, είναι μια αισιοδοξία για εκδίκαση της υπόθεσης την προσεχή Δευτέρα, 28 Μαρτίου, εξέλιξη που αν οριστικοποιηθεί θα σημαίνει και την έγκυρη ανακοίνωση της ποινής για το απαραίτητο περιθώριο των πέντε ημερών για την εφαρμογή της ποινής. Κατά συνέπεια, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει να την εκτίει από τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ κερδίζοντας πολύτιμο και ουσιαστικό χρονικό έδαφος. Απορίας άξια είναι η άγνοια που εξέφρασε ο κ. Πιλάβιος για το όλο θέμα, η οποία εφόσον ισχύει καταδεικνύει τη λειτουργία εσωτερικών, παράνομων οργανισμών στην ΕΠΟ κι ο πρώτος που θα πρέπει να επιληφθεί της κατάστασης είναι ο ίδιος ο πρόεδρός της.

Στο μεταξύ, ανησυχία έχει προκαλέσει στις τάξεις του ΠΑΟΚ η πληροφορία τραυματισμού του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο φιλικό της Πορτογαλίας με την Ιταλία κάτω των 23ετών στη γείτονα χώρα, με αποτέλεσμα την αντικατάστασή του πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου 20λεπτου. Με αγωνία αναμένονται περισσότερες πληροφορίες. Την ίδια στιγμή, σήμερα επέστρεψαν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, πλην των απόντων διεθνών. Μικρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Βλάνταν Ιβιτς, δίχως να προκύπτει κάτι ανησυχητικό, ενώ ο Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του διερευνούν το ενδεχόμενο διεξαγωγής φιλικού αγώνα στο εναπομείναν διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.