“Πρώτα να σωθούμε”

Θετικό αποτέλεσμα στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ ζήτησε από τους παίκτες του Ατρόμητου ο Γιώργος Σπανός.

Θετικό αποτέλεσμα στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ ζήτησε από τους παίκτες του Ατρόμητου ο Γιώργος Σπανός.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ξεκαθάρισε ότι πρέπει να σταματήσουν να σκέφτονται τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να αφοσιωθούν στην προσπάθεια για παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

“Χρειαζόμαστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν και τη νίκη με την ΑΕΚ. Έχουμε χρόνο για τον τελικό. Πρώτα πρέπει να σωθούμε και στη συνέχεια να σκεφτούμε τον τελικό”, είπε ο ισχυρός άνδρας των “κυανόλευκων”, ο οποίος ανησυχεί, βλέποντας την ομάδα του στη 12η θέση, μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Από εκεί και πέρα, συμπεράσματα για το… μέλλον του Ατρόμητου θέλει να βγάλει ο Γιώργος Δώνης από το φιλικό με την εθνική Ελπίδων.

Οι “κυανόλευκοι” θα υποδεχθούν την Πέμπτη (24/3) την ομάδα των συμπαικτών τους, Σκόνδρα και Καραγκούνη, στο γήπεδο του Περιστερίου (17:00 μ.μ.) σε ένα φιλικό με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους και με τη δυνατότητα για τον Γιώργο Δώνη να δοκιμάσει κάποιους από τους νέους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου.

Ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε 16 παίκτες στην αποστολή, οι οποίοι είναι οι: Καραγκιολίδης, Μπάλλας, Αθανασίου, Καραλής, Σαγκανόφσκι, Μελισσάς, Δάρλας, Φαβάλι, Τάτος, Σαμπού, Άγκολι, Ραχιώτης, Αγγελίνας, Μπιλίτσης, Λημνιός και Βαγγέλης.

Ο Ιτάνζ απουσιάζει, αφού έχει υποχρεώσεις με την εθνική Καμερούν, ενώ οι Μιχαηλίδης, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Αναστασάκος, Μπρίτο, Καμαρά και Νάστος θα προπονηθούν κανονικά το πρωί της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Την Πέμπτη επίσης, θα γίνει η απονομή του βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ στον Στέλιο Σφακιανάκη. Την απονομή θα κάνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου, Σταύρος Κωνσταντινίδης και θα παραστεί αντιπροσωπεία βετεράνων παικτών της ομάδας. Η εκδήλωση θα γίνει στο Blue Star Cafe στο γήπεδο Περιστερίου και ώρα 13:30.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.