Τίποτα το ανησυχητικό…

Ο Αντελίνο Βιερίνια υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από εκεί το χτύπημα που έχει στο πέλμα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.

Ο Αντελίνο Βιερίνια υποβλήθηκε σε εξετάσεις σε νοσοκομείο της Ιταλίας και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από εκεί το χτύπημα που έχει στο πέλμα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Ο Πορτογάλος μέσοεπιθετικός αναμένεται να βρίσκεται την Πέμπτη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή το πρωί θα υποβληθεί σε εξετάσεις από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλλη, για να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του προβλήματος του.
 
Από κει και πέρα, σε ότι αφορά τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ, η απουσία του από τη σημερινή προπόνηση δεν ήταν δικαιολογημένη καθώς έχασε την πτήση του και δε μπόρεσε να δώσει το «παρών». Ο παίκτης αναμένεται να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο.

Τέλος, παρά τα γεγονός ότι από την προπόνηση της Τετάρτης απουσίαζαν οι διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Μάκης Χάβος μίλησε σε πολύ έντονο ύφος σε όσους έδωσαν το «παρών»: “Είμαι πάρα πολύ νευριασμένος, στεναχωρημένος και πικραμένος από το αποτέλεσμα στο ματς με τον Ατρόμητο. Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα χωρίς ο Χαλκιάς να έχει ακουμπήσει την μπάλα έως τότε στο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Κάποιες στιγμές παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Στα τελευταία λεπτά, όμως, δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση.. Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή, είτε βρίσκονται στην 18άδα, είτε στην 11άδα, πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμοι. Αυτοί που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που βγαίνουν”, ήταν τα λόγια του προπονητή του «δικεφάλου» του βορρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.