Στη Νέα Μεσημβρία ο Ζαγοράκης

Στη Νέα Μεσημβρία, εκεί όπου βρίσκεται το ατελές προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, βρέθηκε την Πέμπτη ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

Στην περιοχή της Νέας Μεσημβρίας, εκεί όπου βρίσκεται το ατελές προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, βρέθηκε την Πέμπτη ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» πραγματοποίησε συνάντηση με τον επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης, Παναγιώτη Δαϊκούδη με αντικείμενο συζήτησης εργασίες που εκκρεμούν από την πλευρά του Δήμου κι έχουν να κάνουν με την ασφαλτόστρωση και την ύδρευση.
 
Είναι γεγονός πως η διακοπή του πρωταθλήματος έχει δημιουργήσει προϋποθέσεις στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ για ν’ ασχοληθεί και να «τρέξει» πολλά και σημαντικά θέματα που αναγκαστικά είχαν μείνει στο περιθώριο. Το μεγαλύτερο βάρος της προσπάθειας του ίδιου και των συνεργατών του αφορά το θέμα της επικείμενης αδειοδότησης, ωστόσο ζυμώσεις παρατηρούνται και σ’ επίπεδο προετοιμασίας για το «θερμό» καλοκαίρι που περιμένει την ομάδα αναφορικά και με την επόμενη σεζόν. Σ’ ότι αφορά το θέμα για την ημερομηνία απολογίας της ΠΑΕ στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, πηγές από την Ομοσπονδία αναφέρουν πως η οριστικοποίηση για την ημερομηνία και κατά συνέπεια η αντίστοιχη ενημέρωση προς τον ΠΑΟΚ μπορεί να προκύψει ακόμη και το Σάββατο. 

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ συμμετέχοντας κανονικά στη σημερινή προπόνηση, από την οποία συνεχίζουν ν’ απουσιάζουν οι διεθνείς. Βάσει εσωτερικού κανονισμού ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο κι απομένει να φανεί αν το όλο θέμα θα έχει συνέπειες στην αντιμετώπισή του από την τεχνική ηγεσία, καθώς μόλις χτες ο Μάκης Χάβος σε ομιλία του προς τους παίκτες επισήμανε στοιχεία που αφορούν την πειθαρχία, τη συγκέντρωση και το κοινό συμφέρον της ομάδας. Εκτός κανονικού ρυθμού παρέμεινε κι ο Βλάνταν Ιβιτς. Λόγω του προβλήματος στο γόνατό του ο Σέρβος θ’ ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα όλη την εβδομάδα. Αντίθετα επέστρεψε κανονικά ο Μίρκο Σαβίνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.