Σφακιανάκης: «Ήθελα τη νίκη, όχι βραβείο»

Τη νίκη στην αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ ήθελε ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Τη νίκη στην αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ ήθελε ο Στέλιος Σφακιανάκης. Ο έμπειρος μέσος του Ατρόμητου δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος από το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της προηγούμενης αγωνιστικής, όμως προτιμούσε τους τρεις βαθμούς, που θα έδιναν το δικαίωμα στην ομάδα του να είναι απελευθερωμένη στα τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά, ο Σφακιανάκης δήλωσε: «Είναι χαρά μου αυτή η βράβευση αλλά θα ήθελα να είχε συνδυαστεί με νίκη της ομάδας μου και όχι με την ισοπαλία για να νιώθαμε αυτή την στιγμή πιο ελεύθεροι στη βαθμολογία. Γνωρίζουμε ότι η θέση της ομάδας μου είναι δύσκολη όμως όλοι οι παίκτες προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος, να βοηθάω την ομάδα μου για να πετύχει τους στόχους της. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω την υγεία μου. Όσον αφορά την πορεία μας στο πρωτάθλημα πρέπει να ξεμπερδεύουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Αυτό είναι για τον κόσμο που ξέρω πόσο χαίρεται εκείνη την στιγμή. Ξέρω ότι ο τρόπος του πανηγυρισμού συμβολίζει κάτι για τους φιλάθλους μας και θέλω να τους ανταποδώσω την συμπαράσταση και την αγάπη που μας δείχνουν σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να γνωρίζουν ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό όσο και οι συμπαίκτες μου για να τους κάνουμε χαρούμενους και ευτυχισμένους στο τέλος της περιόδου».

Τη βράβευση έκανε ο Σταύρος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Όλοι οι παλαίμαχοι είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στην ομάδα μας ένα παίκτη σαν τον Στέλιο. Είναι ένας παίκτης που παίζει με πάθος και δύναμη και δείχνει σε κάθε παιχνίδι ότι έχει τον Ατρόμητο στην καρδιά του. Εύχομαι να πετύχει γκολ και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να φέρει το Κύπελλο Ελλάδας στο Περιστέρι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.