Μήνυμα ενότητας ενόψει εκλογών

Σαφές μήνυμα ενότητας ενόψει των επικείμενων εκλογών της ΠΑΕ Άρης (μέσω της Λέσχης) που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Ιουνίου, αιωρούνταν στην ατμόσφαιρα της λαμπρής εκδήλωσης για τη συμπλήρωση 97 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Σαφές μήνυμα ενότητας ενόψει των επικείμενων εκλογών της ΠΑΕ Άρης (μέσω της Λέσχης) που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Ιουνίου, αιωρούνταν στην ατμόσφαιρα της λαμπρής εκδήλωσης για τη συμπλήρωση 97 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Περισσότερο συγκεκριμένος έγινε ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Αρη, Γιάννης Γρανούζης, όταν ανέβηκε στο βήμα για να απευθύνει χαιρετισμό: « Ο Άρης είναι ο λαός του. Ως το νεότερο μέλος αυτής της οικογένειας (σ.σ ΛΦΑ) θα ήθελα να απευθύνω μια έκκληση. Σε λίγο καιρό υπάρχουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΠΑΕ και αυτό που θα πρέπει να επικρατήσει είναι η σύνεση και η ενότητα. Ότι και να γίνει δεν θα πρέπει να χωριστούμε σε στρατόπεδα γιατί δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία μας», τόνισε με νόημα.

Στο θέμα αναφέρθηκε, χωρίς όμως να επεκταθεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Θανάσης Αθανασιάδης: « Αυτή η γιορτή ας είναι το εφαλτήριο για τα 100 μας χρόνια! Θέλουμε τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα και να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει για τον Άρη. Το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι αναμφίβολα το πιο προβεβλημένο απ΄ όλα στο σύλλογό μας και αυτό μας γεμίζει με ευθύνες απέναντι στον κόσμο. Έρχονται εκλογές, όμως θεωρώ ότι είναι νωρίς να αναφερθούμε σε αυτό το ζήτημα. Ούτε ο χρόνος, ούτε και ο τόπος μας επιτρέπει κάτι τέτοιο».

Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης, υπογράμμισε: « Η συμπλήρωση 97 ετών από την ίδρυση του Άρη, είναι αναμφίβολα μια πολύ σημαντική στιγμή για το σύλλογο. Εύχομαι χρόνια πολλά στον κόσμο της ομάδας τον οποίο θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να ικανοποιήσουμε, χαρίζοντάς του την είσοδο στα play offs του πρωταθλήματος. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για φέτος».

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη, κ. Νίκος Παπαδόπουλος, δήλωσε: « Ο Άρης έστειλε πρώτος το μήνυμα μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, όντας η πρώτη ομάδα που ιδρύθηκε στη νέα εποχή της πόλης. Είμαστε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας! Ο Άρης είναι δυνατός, είναι ισχυρός και θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, είπε: « Χρόνια πολλά στην ομάδα μας! Όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε τον Άρη ακόμα πιο ψηλά. Έχουμε τη δύναμη και θα το πράξουμε», ενώ αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει προκύψει με τον Ηρακλή ο οποίος έθεσε θέμα μη παρουσίας του στις εξέδρες του Ιβανοφείου στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα μπάσκετ , τόνισε πως η εν λόγω ανακοίνωση δεν πρόκειται να τον αποτρέψει από το να βρεθεί κοντά στην ομάδα. 

Τις ευχές τους για τα 97 χρόνια έδωσαν ακόμη ο πρόεδρος του Super 3, Γιάννης Σαουρίδης, ο αντιπρόεδρος της Λέσχης και ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Σεμερτζίδης, οι καλαθοσφαιριστές Νίκος Χατζηβρέττας και  Δημήτρης Βεργίνης. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γιάννης Ιωαννίδης, ενώ δεν παρέστη ο τωρινός προπονητής της ομάδας μπάσκετ Λευτέρης Σούμποτιτς.

Τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν: Η Ανρομάχη Δόμβρου (πρώην αθλήτρια σε στίβο, μπάσκετ,  βόλεϊ και προπονήτρια του συλλόγου), η οικογένεια του Αστέριου Γιουβανάκη ( πρώην προέδρου του ΑΣ), η οικογένεια του Σταμάτη Καραμανλή (πρώην προέδρου της ΠΑΕ), η οικογένεια του Παναγιώτη Γούναρη (πρώην προέδρου του ΑΣ), ο Σταύρος Λαμπριάκος και η Βικτωρία Τσιτσάνη, κόρη του αείμνηστου ρεμπέτη Βασίλη Τσιτσάνη.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Σταύρου Λαμπριάκου, παραλαμβάνοντας την πλακέτα από τα χέρια του πατριάρχη του ποδοσφαιρικού Άρη, Αλέκου Αλεξιάδη: « Χρόνια πολλά στη καψούρα μας! Είναι μεγάλη υπόθεση σε τιμά ο κυρ Αλέκος, ο μεγαλύτερος τουρκοφάγος όλων των εποχών!». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.