Ήταν όλοι στη γιορτή

Περισσότερα από 1.000 άτομα έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση για τα 97 χρόνια του Αρη δημιουργώντας εκληκτική ατμόσφαιρα

Περισσότερα από 1.000 άτομα έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση του Αρη για τον εορτασμό 97 χρόνων από την ημέρα της ίδρυσής του, δημιουργώντας εκληκτική ατμόσφαιρα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι βραβεύτηκαν η 73χρονη Ανδρομάχη Δόμβρου, η οποία στο παρελθόν είχε διατελέσει αθλήτρια του στίβου, του μπάσκετ και του βόλεϊ, καθώς και προπονήτρια του συλλόγου.

Επίσης βραβεύτηκαν οι οικογένειες του Αστέριου Γιουβανάκη (σ. σ. πρώην προέδρου του Α.Σ.), του Παναγιώτη Γούναρη (σ. σ. πρώην προέδρου του Α.Σ.), του Σταμάτη Καραμανλή (σ. σ. πρώην προέδρου του Π.Α.Ε.) και ο Σταύρος Λαμπριάκος.

Μάλιστα τον τελευταίο βράβευσε ο “πατριάρχης” του Αρη, Αλέκος Αλεξιάδης, κάτι που συγκίνησε τον βετεράνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είπε: “Χρόνια πολλά στην καψούρα μας. Είναι μεγάλο πράγμα να σε τιμά ο κυρ Αλέκος, ο μεγαλύτερος Τουρκοφάγος όλων των εποχών”.

Η έκπληξη της βραδιάς είχε έντονο μουσικό στοιχείο και πιο συγκεκριμένα… ρεμπέτικο, αφού βραβεύτηκε η Βικτωρία Τσιτσάνη, κόρη του αείμνηστου Βασίλη. Μάλιστα η τελευταία την ώρα που παραλάμβανε την τιμητική της πλακέτα, δήλωσε: “Ο πατέρας μου, μου μεταλαμπάδευσε το Αρειανό πνεύμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.