Οστικό οίδημα ο Βιεϊρίνια

Σοβαρότερος αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Αντελινο Βιεϊρίνια, ο οποίος υποφέρει από οστικό οίδημα.

Σοβαρότερος αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Αντελινο Βιεϊρίνια, ο οποίος υποφέρει από οστικό οίδημα. Όπως έδειξαν οι εξετάσεις (παρακλινικός έλεγχος) στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα βάσης δευτέρου και τρίτου μετατάρσιου άκρου, οστικό οίδημα έσω σημαμοειδούς οστού και ρήξη πελματιαίας πλάκας πρώτης μεταταρσιοφαλαγκικής άρθρωσης.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Βιεϊρίνια θα υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων». Ο Μάκης Χάβος δεν είχε στη διάθεσή του τον 25χρονο παίκτη, καθώς επίσης και τον Αθανασιάδη ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου» του Βορρά προπονήθηκαν κανονικά με τον Ίβιτς να κάνει ατομικό, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Επίσης, από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς παίκτες της ομάδας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και οικογενειακό διπλό, ενώ στην συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε πως οι παίκτες θα πάρουν ρεπό την Κυριακή. Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις έχει οριστεί για τη Δευτέρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.