Συνεχίζει να πονά ο Μπομπαντίγια

Ο τραυματισμός στη λεκάνη που αποκόμισε ο Ραούλ Μπομπαντίγια στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό εξακολουθεί να απασχολεί τον Αργεντινό επιθετικό, 7 ημέρες μετά τη διεξαγωγή εκείνου του ματς.

Ο τραυματισμός στη λεκάνη που αποκόμισε ο Ραούλ Μπομπαντίγια στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό εξακολουθεί να απασχολεί τον Αργεντινό επιθετικό, 7 ημέρες μετά τη διεξαγωγή εκείνου του ματς. Είναι χαρακτηριστικό πως αποχώρησε εκ νέου το πρωί κατά τη διάρκεια  οικογενειακού διπλού με την ομάδα νέων! Μετά από αυτή την εξέλιξη αποφασίστηκε τη Δευτέρα να υποβληθεί σε υπέρηχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του και το κατά πόσο θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Σάκης Τσιώλης για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στη Τρίπολη.

Σε ότι αφορά τον Σάκη Πρίττα ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, θα αποφασίσει τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο, ενώ δεν ανησυχεί για την περίπτωση του Χουάνμα ο οποίος παρ’ ότι προπονήθηκε μόνος, δείχνει να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Στο οικογενειακό δίτερμα (στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ) ο Τσιώλης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, εστιάζοντας την προσοχή του πάνω στους Τσέζαρεκ και Βελλίδη. Ο πρώτος δείχνει πανέτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση και ο δεύτερος επίσης έτοιμος να υπερασπιστεί τα δοκάρια της ομάδας του, μετά την αδυναμία του Σηφάκη να ξαναπαίξει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, αλλά και του Χουάνμα ο οποίος ναι μεν θα είναι στην αποστολή για την Τρίπολη (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), όμως θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσει την αναμέτρηση. Όσο για τον Σηφάκη ξεκινά ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποθεραπείας με την ελπίδα να προλάβει τα play offs εφόσον ασφαλώς ο Άρης κερδίσει τη συμμετοχή του σε αυτά.

Τη Δευτέρα το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει ρεπό και άπαντες επιστρέφουν στο προπονητήριο του Ρυσίου την Τρίτη, προκειμένου να μπουν στη τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον «τελικό» της Τρίπολης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.