Υποπτο «όχι» της ΕΠΟ

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες που έκανε απο νωρίς το πρωί ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης προκειμένου ο "Δικέφαλος" να απολογηθεί στον αθλητικό δικαστή νωρίτερα απο την Πέμπτη.

Από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στα γραφεία τη Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο ασφαλείας του «Δικεφάλου», Νόντα Παπαεπαμεινώνδα για το θέμα της απολογίας για όλα όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
 
Αρχικά, κατέθεσαν υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με την οποία παραιτούνται από την προειδοποίηση των δυο ημερών, προκειμένου ν’ αφαιρέσουν τυχόν επιχείρημα της Πειθαρχικής για να μη γίνει σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης κι ακολούθως επιδόθηκαν σ’ έναν αέναο αγώνα επικοινωνίας και συνεννοήσεων για να πετύχουν το στόχο τους. Δίχως αποτέλεσμα . Μάταια περίμεναν στους διαδρόμους της Ομοσπονδίας την ίδια ώρα που ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής, Γιώργος Ναυπλιώτης αρνούνταν πεισματικά να κάνει δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ και παρά τις πάμπολλες πιέσεις που δέχτηκε πανταχόθεν.

Είναι χαρακτηριστικό και συνάμα ενδεικτικό πολλών πραγμάτων και καταστάσεων η πληροφορία πως ακόμη και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος πίεσε (;) προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά ο εν λόγω κύριος παρέμεινε ανένδοτος. Συζητάμε για την ίδια Επιτροπή που συνεδρίασε Σάββατο και Δευτέρα, εκτός προγράμματος, για περιπτώσεις άλλων ομάδων ωστόσο εμφανίζεται αδιάλλακτη σε θέμα που αφορά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι είναι κάτι περισσότερο από προφανές και σίγουρο πως με τα υπάρχοντα δεδομένα πλήττεται ποικιλοτρόπως. Οι όποιες ελπίδες υπήρχαν για θετική έκβαση έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί κι από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η πρώτη από μια σειρά εντονότατων αντιδράσεων της ΠΑΕ υπό τη μορφή επίσημης ανακοίνωσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.