Γενική συνέλευση των μετόχων

Μέσα σε όλα όσα διαδραματίζονται την Δευτέρα για τον ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε στις 17.00 στην Τούμπα η Γενική Συνέλευση των μετοχών...

Μέσα σε όλα όσα διαδραματίζονται την Δευτέρα για τον ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε στις 17.00 στην Τούμπα η Γενική Συνέλευση των μετοχών με θέμα τη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αρχής γενομένης από την Τρίτη και διάρκεια μέχρι τις 28 Ιουνίου.

Η απαρτία ήταν προεξασφαλισμένη με συμμετοχή του 67.3% των μετόχων κι η εν λόγω πρόταση εγκρίθηκε για ποσό 20.200.002 ευρώ. Απαραίτητη διευκρίνιση πως δεν είναι ανοικτή για όλον τον κόσμο αφού έχει ως ελάχιστο όριο συμμετοχής το ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ, ενώ η αξία της έκαστης μετοχής παρέμεινε στα 0.33 ευρώ. Τη Συνέλευση, με συνολική χρονική διάρκεια μικρότερη των είκοσι λεπτών, προήδρευσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργος Φαρλαλής και το πρώτο θέμα που τέθηκε αφορούσε τη διάθεση για εκλογή αιρετής διοίκησης, δίχως όμως να προκύψει σχετική προθυμία από οιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Αντιθέτως, διάλογος υπήρξε ανάμεσα στον προεδρεύοντα και το πρώην μέλος της διοίκησης των κ.κ. Γούμενου – Παγώνη, Ηλία Παντελιάδη, όταν ο τελευταίος επικαλούμενος νομικές αποφάσεις, που – όπως υποστήριξε λαμβάνει ο ίδιος και ο Βασίλης Παγώνης – τους απειλούν ακόμη και με φυλάκιση για τα χρέη προς το δημόσιο, ρώτησε για το αν γίνονται κινήσεις από την ΠΑΕ για τη διευθέτηση του θέματος. Η απάντηση που έλαβε πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση για εξεύρεση λύσης δεν τον ικανοποίηση, με συνέπεια να εξαπολύσει φραστική επίθεση προς τους διοικούντες κι η κατάσταση να περιοριστεί στην ανταλλαγή εξηγήσεων δίχως αυτές να φανούν ικανές να τον ικανοποιήσουν.

Λίγο νωρίτερα, η ομάδα συγκεντρώθηκε μετά την 24ωρη ξεκούραση που δόθηκε σε όλους με μοναδικούς απόντες τους διεθνείς. Με την ευκαιρία, αύριο αναμένεται να επιστρέψει ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, την Τετάρτη οι Ελληνες διεθνείς και μια μέρα μετά ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ουσιαστικά από μεθαύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ στην Τούμπα, διάστημα μέσα στο οποίο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φιλοδοξούν πως θα σταθεί αρκετό για να ξεπεράσει το πρόβλημά του κι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αν και την πραγματική εικόνα του προβλήματός του θα διαπιστωθεί επίσης την Τετάρτη, στην προγραμματισμένη επανεξέταση του ποδοσφαιριστή.

Ο Πορτογάλος μαζί με τον προσφάτως εγχειρισθέντα Λούσιο Φιλομένο και τον Στέφανο Αθανασιάδη ο οποίος προέρχεται από μια . περιπέτεια ίωσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ανησυχία προκάλεσε η αποχώρηση του Λάζαρου Μωυσιάδη από την προπόνηση λόγω διαστρέμματος. Η σοβαρότητά του θα διαπιστωθεί αμέσως μετά τις απαραίτητες εξετάσεις. Εξάλλου, στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση παραχώρησης του management της μπουτίκ για μια σεζόν στην PUMA. Λεπτομέρειες απομένουν για την επισημοποίηση της συμφωνίας και λογικά θα υπάρξει σχετική παρουσίαση με αναφορά στις λεπτομέρειες αυτής της συμφωνίας.

***Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον 17χρονο Γιάννη Κωστεκίδη, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Μπορούσια Μένχεγκλάντμπαχ…

***Ο Μπρούνο Τσιρίλο βρίσκεται στην Ιταλία καθώς «έχασε» τον πατέρα του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπρούνο Τσιρίλο για το θανάτο του πατέρα του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.