Αρθροσκόπηση ο Πρίττας

Αυτό που όλοι φοβούνταν στον Άρη τελικά συνέβη σε ότι αφορά τον Σάκη Πρίττα.

Αυτό που όλοι φοβούνταν στον Άρη τελικά συνέβη σε ότι αφορά τον Σάκη Πρίττα. Ο διεθνής μέσος αποφασίστηκε από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Παναταζή να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο που αντιμετωπίζει. Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις των κίτρινων για ένα μήνα και ως εκ τούτου η χρονιά κάπου εδώ, τελειώνει για αυτόν. Το ίδιο περίπου ισχύει και για τον Μιχάλη Σηφάκη ο οποίος εξακολουθεί να τηρεί το δικό του ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αντίθετα ο Ραούλ Μπομπαντίγια συμμετείχε κανονικά στη πρωινή προπόνηση, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στη Τρίπολη. Από το ματς στην αρκαδική πρωτεύουσα θα απουσιάσει ο Ντάρσι Νέτο ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του. Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς Βαγγέλι και Τσεσνάουσκις, με την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη να αναμένεται την Πέμπτη.

Σε καλό δρόμο η αδειοδότηση

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η συγκέντρωση των απαραίτητων εγγράφων για την αδειοδότηση της ΠΑΕ. Κύκλοι της τελευταίας υποστηρίζουν πως μέχρι τις 31 Μαρτίου τα πάντα θα είναι έτοιμα, ώστε να κατατεθεί στα αρμόδια όργανα ο φάκελος που θα δώσει το δικαίωμα στον Άρη να συμμετάσχει κανονικά στις διοργανώσεις της επόμενης περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη (αν υπάρξει πρόκριση συμμετοχής).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.