Νέο ΔΣ στον ΠΑΟΚ, προβλήματα για Χάβο

Τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι... πλείστα όσα κι αυτός από μόνος του ήταν ένας σημαντικότατος λόγος να προκύψει νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι… πλείστα όσα κι αυτός από μόνος του ήταν ένας σημαντικότατος λόγος να προκύψει νέο Διοικητικό Συμβούλιο με όλα τα μέλη παρόντα προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και να χαράξουν, από κοινού τις επόμενες κινήσεις τους.

Την ίδια στιγμή, ο Μάκης Χάβος περιμένει να επιστρέψουν οι απόντες για να ξεκινήσει την προετοιμασία εν όψει της Κυριακάτικης, εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ στην Τούμπα. Αναμέτρηση για την οποία, από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η παρουσία του κόσμου, ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων με γενική είσοδο 10 ευρώ και πλέον ακριβά αυτά των 50 και 80 ευρώ που αντιστοιχούν στα VIP του 3ου και 4ου ορόφου, ενώ η διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Τετάρτη το πρωί.

Ο πρώτος από τους απόντες που γύρισε σήμερα ήταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, καθώς συμμετείχε σε αγώνα της Εθνικής Ενόπλων, ενώ το απόγευμα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη κι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Στα προβλήματα που απασχολούν την τεχνική ηγεσία σε περίοπτη θέση βρίσκεται αυτό του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Υπολογίζεται πως θα πρέπει να παρέλθει χρονικό διάστημα δέκα ημερών για να κριθεί εκ του ασφαλούς αν θα μπορέσει να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στον Κυριακάτικο αγώνα. Αμφίβολος θεωρείται κι ο Βλάνταν Ιβιτς, αφού οι ενοχλήσεις στο γόνατό του δεν έχουν υποχωρήσει και μάλιστα στάθηκαν αφορμή ν’ αποχωρήσει λίγο πριν από το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Στην Ιταλία βρίσκεται από χτες (Δευτέρα) ο Μπρούνο Τσιρίλο λόγω του αδόκητου «χαμού» του πατέρα του. Το «ύστατο χαίρε» από την οικογένεια και τους φίλους του θανόντος δόθηκε σήμερα κι η επιστροφή του 34χρονου κεντρικού αμυντικού θα δρομολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.