Χωρίς Κοντρέρας η προπόνηση

Με τον Πάμπλο Κοντρέρας να απουσιάζει συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Με τον Πάμπλο Κοντρέρας να απουσιάζει συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Χιλιανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων την Πέμπτη, όταν και θα έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε την Τετάρτη και ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος μέσος τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λάρισα.

Ο Μάκης Χάβος είχε την Τετάρτη στη διάθεσή του τους Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Οι Χαλκιάς και Σαλπιγγίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι Φιλομένο και Βιεϊρίνια ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Επίσης, από την προπόνηση της Σουρωτής απουσίαζαν οι Τσιρίλο, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία και Κρέσιτς, ο οποίος παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης.

Η προετοιμασία της ομάδας του Μάκη Χάβου για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής, θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 11:00 με νέα προπόνηση στη Σουρωτή. Τότε αναμένεται να καταστρώσει τα σχέδιά του για την αναμέτρηση με τη Λάρισα στο γήπεδο της Τούμπας.

Τέλος, στη διάθεση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ τέθηκαν από την Τετάρτη τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τους “βυσσινί”. Επίσης, η διοίκηση του “Δικέφαλου” του Βορρά έχει στρέψει την προσοχή της στην απολογία της την Πέμπτη στην ΕΠΟ για τα όσα έγιναν στο ματς κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.